stoiximan

Στις 22:00, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο κατάμεστο “Καραϊσκάκης” την Άρσεναλ για τους “32” του Europa League και το στοιχημαν την προσφέρει με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

Σε πολύ καλή κατάσταση ο Ολυμπιακός, το Σάββατο για τη Σούπερ Λιγκ έκανε υγιεινό περίπατο απέναντι στον Πανιώνιο, τον οποίο διέλυσε με 4-0. Το τελικό σκορ είχε διαμορφωθεί ήδη από το 24ο λεπτό και στη συνέχεια η ομάδα του Μάρτινς έκανε συντήρηση ενόψει των πολύ δύσκολων αγώνων απέναντι στην Άρσεναλ απόψε και αυτόν ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Κυριακή. Ο Χασάν άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό, ο Ελ Αραμπί βρήκε δίχτυα ακόμη δύο φορές, ενώ ενδιάμεσα επέστρεψε στα γκολ και ο Φορτούνης. Παραμένει στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ και στο +2 από τον ΠΑΟΚ. 

Η Άρσεναλ είναι αισθητά βελτιωμένη με τον Αρτέτα στην τεχνική καθοδήγηση και αγνοεί την ήττα μέσα  στο 2020, με 3 νίκες και 4 ισοπαλίες στα 7 τελευταία παιχνιδια της. Την Κυριακή επικράτησε εύκολα της Νιουκάστλ με 4-0 και σκόρερ τους Ομπαμεγιάνγκ, Πεπέ, Εζίλ και Λακαζέτ. Σε αντίθεση με τον αγώνα του Ολυμπιακού, όλα τα τέρματα των “κανονιέρηδων” μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Βρίσκεται στη 10η θέση της Πρέμιερ, με συγκομιδή 34 πόντων σε 26 παιχνίδια, στο -6 από την πρώτη 5αδα. 

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις