stoiximan

Στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής στην Premier League, η Τσέλσι φιλοξενεί την Άρσεναλ (22:15) και το στοιχημαν την προσφέρει με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

Επιστροφή στις ήττες για την Τσέλσι, μετά από τρεις αναμετρήσεις με δυο νίκες και μια ισοπαλία. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Φρανκ Λάμπαρντ φιλοξενήθηκε από τη Νιουκάστλ, από την οποία και ηττήθηκε με 1-0. Το τέρμα που δέχθηκε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, έκρινε και την αναμέτρηση. Σημειώθηκε Under 2.5 στα πέντε από τα επτά τελευταία της παιχνίδια. Εντός έδρας μετράει πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας ηττηθεί τρεις φορές στα πέντε πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς (2-0-3).

Αήττητη εδώ και τρεις αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα η Άρσεναλ, με απολογισμό μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Μίκελ Αρτέτα φιλοξένησε τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Παρότι προηγήθηκε με τον Μαρτινέλι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, δέχθηκε την ισοφάριση, επτά λεπτά πριν το φινάλε. Σημειώθηκε G/G στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια. Εκτός έδρας μετράει δυο νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα, μένοντας αήττητη στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της (1-4-0).

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις