stoiximan

Στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής στη Euroleague, η Βαλένθια φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (22:00) και το στοιχημαν προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

Από τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στη διοργάνωση προέρχεται η Βαλένθια, έχοντας προηγηθεί εκείνη επί της Φενερμπαχτσέ (98-100), στην παράταση. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Χάουμε Πονσαρνάου φιλοξένησε την Άλμπα Βερολίνου, κόντρα στην οποία επικράτησε με 91-77. Πρώτος σκόρερ για την ισπανική ομάδα ήταν ο Λόιντ, με 19 πόντους, έχοντας ως άξιους συμπαραστάτες τους Αμπάλδε (16π.) και Ντόρνεκαμπ (15π.), με τον Ντούμπλγιεβιτς να πετυχαίνει double double με δέκα πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ. Εντός έδρας μετράει έξι νίκες και δυο ήττες, στη φετινή Euroleague.

Αντιθέτως, την τρίτη διαδοχική του ήττη στη διοργάνωση υπέστη από την πλευρά του ο Ολυμπιακός, έχοντας προηγηθεί εκείνες κόντρα σε Ερυθρό Αστέρα (88-81 εκτός) και Μπαρτσελόνα (90-80 εκτός). Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Κεστούτις Κέζμουρα φιλοξένησε τη Φενερμπαχτσέ, κόντρα στην οποία ηττήθηκε με 87-96. Οι Γιώργος Πριντέζης και Βασίλης Σπανούλης ήταν οι πρώτοι σκόρερ για την ομάδα τους, έχοντας αμφότεροι από 14 πόντους. Εκτός έδρας μετράει δυο νίκες και επτά ήττες, στη φετινή Euroleague.

Παράλληλα, το Stoiximan.gr προσφέρει και την αναμέτρηση Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ (22:00) με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις