stoiximan

Στα ημιτελικά του League Cup, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι (22:00) και το στοιχημαν προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

Αγνοεί τη νίκη εδώ και δυο αναμετρήσεις η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στις οποίες και μετράει από μια ισοπαλία και ήττα, ανεξάρτητα από τη διοργάνωση. Το Σάββατο, το σύνολο του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ φιλοξενήθηκε από τη Γουλβς, στα πλαίσια του τρίτου γύρου του FA Cup, με την οποία έμεινε στο 0-0, οπότε και θα λύσουν τις διαφορές τους σε επαναληπτικό παιχνίδι. Σημειώθηκε N/G και Under 2.5 στα τρία τελευταία της παιχνίδια. Εντός έδρας μετράει εννέα νίκες, πέντε ισοπαλίες και μια ήττα, στη σεζόν, ούσα αήττητη στα 13 πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς (8-5-0).

Την τρίτη διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις πανηγύρισε η Μάντσεστερ Σίτι, μετά και από εκείνες κόντρα σε Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2-0 εντός) και Έβερτον (2-1 εντός), στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Το Σάββατο, το σύνολο του Πεπ Γουαρδιόλα φιλοξένησε την Πορτ Βέιλ, στα πλαίσια του τρίτου γύρου του FA Cup, κόντρα στην οποία επικράτησε με 4-1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Αν και πήρε το προβάδισμα με τον Ζιντσένκο στο 19′, δέχθηκε προσωρινά την ισοφάριση στο 35′, για να επικρατήσει εν τέλει με τα τέρματα των Αγουέρο (42′), Χάργουντ-Μπέλις (58′) και Φόντεν (76′). Σημειώθηκε Over 2.5 στα δέκα από τα έντεκα τελευταία της παιχνίδια. Εκτός έδρας μετράει δέκα νίκες, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες, στη σεζόν.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις