stoiximan

Στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής στη Premier League, η Μπέρνλι φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι (22:15) και το στοιχημαν την προσφέρει με πλήθος αγορών.

Στα αρνητικά αποτελέσματα επέστρεψε η Μπέρνλι, μετά από τις δυο νίκες κόντρα σε Γουέστ Χαμ (3-0 εντός) και Γουότφορντ (0-3 εκτός). Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Σον Ντάις φιλοξένησε την Κρίσταλ Πάλας, κόντρα στην οποία ηττήθηκε με 0-2. Βρέθηκε πίσω στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ενώ στο 78ο λεπτό δέχθηκε και δεύτερο τέρμα για το τελικό αποτέλεσμα. Σημειώθηκε 2-3 Goals στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια. Εντός έδρας μετράει τέσσερις νίκες και τρεις ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα.

Αήττητη για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα παρέμεινε η Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας προηγηθεί η νίκη κόντρα στην Τσέλσι (2-1 εντός). Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Πεπ Γουαρδιόλα φιλοξενήθηκε από τη Νιουκάστλ, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2. Προηγήθηκε δυο φορές στην αναμέτρηση, με τους Στέρλινγκ (22′) και Ντε Μπρούινε (82′), για να δεχθεί ισάριθμες φορές την ισοφάριση (25′, 88′) από τους “ανθρακορύχους”. Σημειώθηκε Over 2.5 στα πέντε τελευταία της παιχνίδια. Εκτός έδρας μετράει τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις