stoiximan

Στα πλαίσια της πέμπτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί τη Ντόρτμουντ (22:00) και το στοιχημαν την προσφέρει με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

Τη δεύτερη διαδοχική της νίκη πανηγύρισε η Μπαρτσελόνα, έχοντας προηγηθεί εκείνη κόντρα στη Θέλτα (4-1 εντός). Το Σάββατο, το σύνολο του Ερνέστο Βαλβέρδε φιλοξενήθηκε από τη Λεγκανές, στα πλαίσια της La Liga, στην έδρα της οποίας πήρε το διπλό, επικρατώντας με 1-2. Βρέθηκε πίσω στο 12′, για να ισοφαρίσει αρχικά με τον Λουίς Σουάρες στο 53′ και στη συνέχεια να κάνει την ανατροπή με το τέρμα το Βιδάλ στο 79ο λεπτό. Σημειώθηκε Over 2.5 στα οκτώ από τα εννέα τελευταία της παιχνίδια. Εντός έδρας μετράει επτά νίκες και μια ισοπαλία, στη φετινή σεζόν.

Δεν πανηγύρισε τη νίκη για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι η Ντόρτμουντ, έχοντας προηγηθεί η βαριά ήττα από τη Μπάγερν Μονάχου (4-0 εκτός). Την Παρασκευή, το σύνολο του Λουσιάν Φαβρ φιλοξένησε την Πάντερμπορν, στα πλαίσια της Bundesliga, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3. Βρέθηκε πίσω με 0-3 από το πρώτο ημίχρονο (5′, 37′, 43′), για να φέρει το ματς στα ίσα στο δεύτερο ημίχρονο, με τα τέρματα των Σάντσο (47′), Βίτσελ (84′) και Ρόις (90’+2). Σημειώθηκε Over 2.5 στα πέντε τελευταία της παιχνίδια. Εκτός έδρας μετράει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, στη φετινή σεζόν.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις