stoiximan

Στα πλαίσια της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, η Ντόρτμουντ φιλοξενεί την Ίντερ (22:00) και το στοιχημαν την προσφέρει με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

Τη δεύτερη διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις πανηγύρισε η Ντόρτμουντ, έχοντας προηγηθεί εκείνη επί της Γκλάντμπαχ (2-1 εντός), για το κύπελλο. Το Σάββατο, το σύνολο του Λουσιάν Φαβρ φιλοξένησε τη Βόλφσμπουργκ, στα πλαίσια της Bundesliga, κόντρα στην οποία επικράτησε με 3-0. Ο Αζάρ άνοιξε το σκορ στο 52′ και έξι λεπτά αργότερα ο Γκερέρο διπλασίασε τα τέρματα της, με τον Γκέτσε να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα με πέναλτι στο 88ο λεπτό. Σημειώθηκε N/G στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια. Εντός έδρας μετράει πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες, σε όλες τις φετινές διοργανώσεις.

Αήττητη εδώ και πέντε αναμετρήσεις η Ίντερ, με απολογισμό τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, σε όλες τις διοργανώσεις. Το Σάββατο, το σύνολο του Αντόνιο Κόντε φιλοξενήθηκε από τη Μπολόνια, στα πλαίσια της Serie A, της οποίας επικράτησε με 1-2. Παρότι βρέθηκε πίσω στο 59′, έφτασε στην ανατροπή με τα δυο γκολ του Λουκάκου (75′, πεν. 90’+1). Σημειώθηκε G/G και Over 2.5 στα επτά από τα οκτώ τελευταία της παιχνίδια. Εκτός έδρας μετράει έξι νίκες και μια ήττα, σε όλες τις φετινές διοργανώσεις.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις