stoiximan

Στα πλαίσια της όγδοης αγωνιστικής για τα προκριματικά του Euro 2020, η Ελλάδα φιλοξενεί τη Βοσνία (21:45) και το στοιχημαν την προσφέρει με πλήθος αγορών.

Αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι παιχνίδια στα προκριματικά η Ελλάδα, έχοντας απολογισμό δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Την περασμένη αγωνιστική των προκριματικών, το σύνολο του Γιόχαν Φαν Σιπ φιλοξενήθηκε από την Ιταλία, από την οποία και ηττήθηκε με 2-0. Μετά από το “άσφαιρο” πρώτο ημίχρονο, βρέθηκε πίσω στο 63′ από το σημείο του πέναλτι, για να δεχθεί και δεύτερο τέρμα στο 78′, για το τελικό αποτέλεσμα. Σημειώθηκε Under 2.5 στα τρία τελευταία της παιχνίδια στα προκριματικά.

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε η Βοσνία, μετά και την απρόσμενη ήττα που υπέστη από την Αρμενία (4-2 εκτός). Την περασμένη αγωνιστική των προκριματικών, το σύνολο του Ρόμπερτ Προσινέτσκι φιλοξένησε τη Φινλανδία, κόντρα στην οποία επικράτησε με 4-1. Τα τέρματα των Χαΐροβιτς (29′), Πιάνιτς (πεν. 37′, 58′) και Χόντζιτς (73′) έδωσαν σαφές προβάδισμα στην ομάδα τους, πριν οι Φινλανδοί μειώσουν στο τελικό αποτέλεσμα στο 79ο λεπτό. Σημειώθηκε Over 2.5 στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια στα προκριματικά.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις