stoiximan

Στα πλαίσια της ένατης αγωνιστικής στη Ligue 1, η Αμιάν φιλοξενεί τη Μαρσέιγ (21:45) και το Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, η Αμιάν έμεινε μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά και την ήττα από τη Μπορντό (1-3 εντός). Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Λούκα Έλσνερ φιλοξενήθηκε από την Ανζέ, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το τελικό 1-1. Παρότι προηγήθηκε με τον Μεντόσα στο 13′, δέχθηκε την ισοφάριση για το τελικό αποτέλεσμα, επτά λεπτά πριν από το φινάλε. Σημειώθηκε G/G στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στη διοργάνωση. Εντός έδρας μετράει μια νίκη, μια ισοπαλία και δυο ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα.

Από ένα αήττητο σερί επτά αναμετρήσεων προέρχεται η Μαρσέιγ, μετρώντας τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Αντρέ Βίλας-Μπόας φιλοξένησε τη Ρεν, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το τελικό 1-1. Μπορεί να βρέθηκε πίσω μετά από 19 λεπτά αγώνα, κατάφερε όμως να φτάσει στην ισοφάριση με το τέρμα του Καλέρα-Καρ, στο 52′. Αυτή ήταν η τρίτη σερί ισοπαλία, μετά από εκείνες με Μονπελιέ (1-1 εντός) και Ντιζόν (0-0 εκτός). Σημειώθηκε G/G στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στη διοργάνωση. Εκτός έδρας μετράει δυο νίκες και δυο ισοπαλίες, στο φετινό πρωτάθλημα.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις