stoiximan

Στα πλαίσια της έκτης αγωνιστικής των ομίλων για τα προκριματικά του Euro 2020, το Μαυροβούνιο φιλοξενεί την Τσεχία (21:45) και το Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών 0% γκανιότα*.

Δεν έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις στα προκριματικά το Μαυροβούνιο, έχοντας απολογισμό δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Για την περασμένη αγωνιστική, φιλοξενήθηκε από την Τσεχία, από την οποία και ηττήθηκε με 3-0. Βρέθηκε πίσω στο 18′, με το αυτογκόλ του Κοπίτοβιτς στο 49′ να κάνει δυο τα τέρματα των Τσέχων, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με πέναλτι, οκτώ λεπτά πριν το φινάλε. Προέρχεται από φιλική νίκη επί της Ουγγαρίας, με 2-1. Σημειώθηκε G/G στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία του παιχνίδια, φιλικά και επίσημα.

Στα αρνητικά αποτελέσματα επέστρεψε η Τσεχία, μετά τις δυο σερί νίκες που πήρε κόντρα σε Βουλγαρία (2-1 εντός) και Μαυροβούνιο (3-0 εντός). Για την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Γιάροσλαβ Σιλχάβι φιλοξενήθηκε από το Κόσοβο, στην έδρα του οποίου ηττήθηκε 2-1. Μπορεί να προηγήθηκε στο σκορ με το τέρμα του Σικ στο 16′, δέχθηκε ωστόσο άμεσα την ισοφάριση, ενώ λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας, δέχθηκε και δεύτερο τέρμα, για το τελικό αποτέλεσμα. Σημειώθηκε Over 2.5 στα πέντε τελευταία της παιχνίδια, φιλικά και επίσημα.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις