H 2019/20 σεζόν στην Ιταλία ξεκινά στις 24 Αυγούστου με τη Γιουβέντους να είναι και πάλι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Θα κατακτήσουν “μπιανκονέρι” το 9ο σερί πρωτάθλημα ή θα καταφέρει μία εκ των Νάπολι και Ίντερ να την ρίξει από το θρόνο της; O Stoiximan προσφέρει κορυφαίες αποδόσεις για Νικητή Διοργάνωσης στη Serie A.

Η Γιουβέντους την περασμένη σεζόν κατέκτησε το 35ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, έχοντας πλέον στην τροπαιοθήκη της σχεδόν διπλάσιους τίτλους από τις Μίλαν και Ίντερ που ακολουθούν με 18! Οι πρωταθλητές προχώρησαν σε αλλαγές το καλοκαίρι και η πιο σημαντική ήταν αυτή στον πάγκο. Ο Μαξ Αλέγκρι αποχώρησε επιτυχημένος και στη θέση του ήρθε ο Μαουρίτσιο Σάρι που κατέκτησε το Europa League με την Τσέλσι. Με παρελθόν στη Νάπολι ο έμπειρος τεχνικός καλείται να δώσει στην ομάδα από το Τορίνο αυτό που της λείπει τα τελευταία χρόνια. Ένα τίτλο Champions League! Μεταγραφικά οι μπιανκονέρι απέκτησαν τον κεντρικό αμυντικό Ντε Λιχτ από τον Άγιαξ και το δεξιό οπισθοφύλακα Ντανίλο από τη Μαν. Σίτι με αγορές, ενώ υπέγραψαν ως ελεύθερους τους κεντρικούς χαφ Ραμπιό και Ράμσεϊ. Επέστρεψε στην ομάδα ο Ιγκουαίν και ο Μπουφόν. Από τις αποχωρήσεις ξεχώρισαν αυτές του Κανσέλο (Μαν. Σίτι), του Κιν (Έβερτον) και του Μπαρτζάλι (αποσύρθηκε). Με αστέρι της ομάδας πάντα τον Κριστιάνο Ρονάλντο, παραμένει το αδιαμφισβήτητο φαβορί στην Ιταλία, αν και αναμένεται να δώσει βαρύτητα στην ευρωπαϊκή της πορεία.

Επίδοξοι ανταγωνιστές για τη Γιουβέντους είναι δύο, σύμφωνα με το Stoiximan. Η Νάπολι και η Ίντερ, με τις ίδιες πιθανότητες βάσει των αποδόσεων της κορυφαίας στοιχηματικής.

Η Νάπολι την περασμένη σεζόν τερμάτισε στη 2η θέση, όμως αρκετά πίσω από τη Γιουβέντους και ουδέποτε την απείλησε. Παραμένει στον πάγκο της ο πολύπειρος Κάρλο Αντσελότι, όμως μεταγραφικά δεν ενισχύθηκε σημαντικά. Η μεγαλύτερη προσθήκη ήταν αυτή του Έλληνα κεντρικού αμυντικού Κώστα Μανωλά, ο οποίος θα συνθέσει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Κουλιμπαλί. Βάθος στο ρόστερ θα δώσουν οι μέσοι Ελμάς και Ρογκ, που ήρθαν από τη Φενέρμπαχτσε και τη Σεβίλλη αντίστοιχα και η ανάπτυξη θα στηριχθεί και πάλι στην επιθετική τριπλέτα Ινσίνιε, Καγιεχόν και Μέρτενς.

Αυτή που φαίνεται να έχει ενισχυθεί πολύ στη φετινή μεταγραφική περίοδο είναι η Ίντερ. Νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο Αντόνιο Κόντε, που είχε πετυχημένο πέρασμα από τη Γιούβε και θα έχει στη διάθεσή του ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ, έστω κι αν ο Ικάρντι παραμένει ξένο σώμα. Αντικαταστάτης του Αργεντίνου επιθετικού θα είναι ο Λουκάκου, που μετακόμισε από το Μάντσεστερ, ενώ ξεκάθαρο ηγέτη απέκτησε και η άμυνα των νερατζούρι, με τον Γκοδίν να αφήνει την Ατλέτικο μετά από πολλά χρόνια. Πολλές λύσεις στη μεσαία γραμμή αναμένεται να δώσει ο Λαζάρο, που ήρθε από τη Χέρτα. Από το βασικό κορμό αποχώρησαν οι Πέρισιτς και Ναϊνγκολάν.

Αυτές οι τρεις ομάδες αναμένεται να παλέψουν για τον τίτλο στη Serie A σύμφωνα με το Stoiximan!