bundesliga

Προγνωστικά Α’ Γερμανίας: Και με τις εννιά αναμετρήσεις να λαμβάνουν χώρα το Σάββατο στις 16:30 θα διεξαχθεί η 33η και προτελευταία αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα, με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται τόσο στην κορυφή όσο και στην “ουρά” και τις μάχες σχεδόν σε όλα τα γήπεδα να είναι κάτι παραπάνω από “καυτές”.

Σάλκε – Άουγκσμπουργκ (07/05, 16:30): Αμφότερες “καίγονται” για τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τη Σάλκε να είναι στην 6η θέση, στο -1 από το Τσάμπιονς Λιγκ και στο +2 από το να χάσει τη θέση της από τη Μάιντς και να μείνει με άδεια χέρια. Η Άουγκσμπουργκ από την άλλη, βρίσκεται σε πολύ καλή κατασταση και έχει καταφέρει να βρεθεί στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη και θέλει να “καθαρίσει” με την υπόθεση της παραμονής. Θα πάμε με το αμφίσκορο, καθώς το ματς μπορεί να καταλήξει σε οποιαδήποτε πλευρά.

Προγνωστικό: G/G (1.50 @ Stoiximan)

Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν (07/05, 16:30): Μονόπλευρο είναι το ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τους γηπεδούχους να είναι στην 4η θέση ισοβαθμώντας με τη Χέρτα και όντας στο +1 από τη Σάλκε, ενώ η Λεβερκούζεν χάρη στην καταπληκτική της παρουσία το τελευταίο διάστημα, έχει καταφέρει να εξασφαλίσει και μαθηματικά την 3η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα πάμε με το κίνητρο και την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (1.92 @ Goalbet)

Αμβούργο – Βόλφσμπουργκ (07/05, 16:30): Σχεδόν αδιάφορες είναι οι δυο ομάδες, που βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας εξασφαλισμένη την παραμονή τους κατά 99%. Η ισοπαλία μοιάζει παραπάνω από βολική για αμφότερες, που ούτως η άλλως απογοητεύουν πλήρως το τελευταίο διάστημα. Θα πάμε με τη μοιρασιά.

Προγνωστικό: Χ (3.40 @ Betshop)

Στουτγάρδη – Μάιντς (07/05, 16:30): Ματς “όλα τα λεφτά” είναι αυτό και για τις δυο ομάδες, με τη Στουτγάρδη να είναι σε κάκιστη κατάσταση και εντός της επικίνδυνης ζώνης όντας στο -1 από τη σωτηρία της, ενώ η Μάιντς βρίσκεται στο -2 από τα εισιτήρια για το Γιουρόπα Λιγκ και στο -3 για αυτά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν και ντεφορμέ η Μάιντς, πιστεύουμε πως θα “ξυπνήσει” στο φινάλε και θα γευτεί τους καρπούς τως προσπαθειών μιας ολόκληρης σεζόν.

Προγνωστικό: 2 (3.15 @ Magicbet)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ντόρτμουντ (07/05, 16:30): Ακόμη μια πολύ κρίσιμη αναμέτρηση είναι αυτή ανάμεσα στις δυο ομάδες, με τους γηπεδούχους να δίνουν πολύ σληρή μάχη για να κρατηθούν στην κατηγορία όντας στη 16η θέση που οδηγεί σε μπαράζ, και την Ντόρτμουντ να θέλει πάση θυσία τη νίκη και στραβοπάτημα της Μπάγερν ώστε να παραμείνει ζωντανή στο όνειρο του τίτλου. Πιστεύουμε πως θα βρουν δίχτυα και οι δυο ομάδες, στην προσπάθειά τους να πετύχουν το στόχο τους.

Προγνωστικό: G/G (1.50 @ Mybet)

Κολωνία – Βέρντερ Βρέμης (07/05, 16:30): Μονόπλευρο είναι το ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με την Κολωνία να έχει εξασφαλισμένη την παραμονή της, ενώ η Βέρντερ βρίσκεται μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από το εμφατικό 6-2 κόντρα στην Στουτγάρδη και καλούνται να κάνουν ακόμη ένα τεράστιο άλμα για τη σωτηρία τους. Θα πάμε με τη φόρα τους και το ένστικτο της επιβίωσής τους.

Προγνωστικό: 2 (2.30 @ Interwetten)

Αννόβερο – Χόφενχαϊμ (07/05, 16:30): Και μαθηματικά πεσμένοι είναι οι γηπεδούχοι εδώ και δυο αγωνιστικές, έχοντας πολύ κακή παρουσία καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Η Χόφενχαϊμ από την πλευρά της βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με πέντε νίκες στα επτά τελευταία και έχει καταφέρει να βρεθεί στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Θα την εμπιστευτούμε για ακόμη μια αγωνιστική.

Προγνωστικό: 2 (2.06 @ Goalbet)

Χέρτα – Ντάρμσταντ (07/05, 16:30): Τάσεις αυτοτονίας έχει η Χέρτα τον τελευταίο μήνα, καθώς στα έξι τελευταία παιχνίδια έχει γνωρίσει πέντε ήττες και έχει αποσπάσει μόλις μια ισοπαλία. Βρίσκεται στην 5η θέση ισοβαθμώντας με την 4η Γκλάντμπαχ, ωστόσο βρίσκεται και μόλις στο +2 από το να μείνει με άδεια χέρια. Η Ντάρμσταντ από την άλλη, βρίσκεται στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη και θέλει να κάνει ένα τεράστιο άλμα για την παραμονή της, χωρίς να βρίσκεται σε καλή κατάσταση όμως. Θα πάμε με την έδρα ελπίζοντας πως η Χέρτα θα “ξυπνήσει” στο τέλος και θα κάνει το καθήκον της.

Προγνωστικό: 1 (1.75 @ Goalbet)

Ίνγκολσταντ – Μπάγερν (07/05, 16:30): Και μαθηματικά σωμένη είναι εδώ και κάποιες αγωνιστικές η Ίνγκολσταντ, που είναι ιδιαιτέρως μαχητική και δεν αποκλείεται να προβάλει αντίσταση στους Βαυραρούς, που θέλουν τη νίκη για να πανηγυρίσουν και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλήματος. Θα πάμε με τη νίκη της Μπάγερν, αλλά και τη μαχητικότητα των γηπεδούχων.

Προγνωστικό: 2 & G/G (3.25 @ Stoiximan)