stoiximan

Η Πόρτσμουθ φιλοξενεί τη Σάντερλαντ (21:45), σε επαναληπτική αναμέτρηση για τα ημιτελικά των play off της League One, με το Stoiximan να προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

Μετά τη νίκη της με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, η Σάντερλαντ έχει αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό των playoffs της League One, έναντι της Πόρτσμουθ. Το γκολ που σημείωσε ο Μαγκουάιρ, δυο λεπτά μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας, ήταν αρκετό για να της χαρίσει και τη νίκη, παρότι από το 67′ και μετά αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, μετά και την αποβολή του Οζτούρκ.

Κάπως έτσι, το σύνολο του Κένι Τζάκετ συμπλήρωσε τέσσερα σερί ματς χωρίς νίκη, έχοντας απολογισμό δυο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Σημειώθηκε G/G στα οκτώ από τα εννέα τελευταία της ματς. Παράλληλα, ηττήθηκε μόλις μια φορά στα δώδεκα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, ανεξάρτητα από τη διοργάνωση, μετρώντας ακόμη πέντε νίκες και έξι ισοπαλίες.

Από τη πλευρά του, το σύνολο του Τζακ Ρος πανηγύρισε την πρώτη του νίκη, μετά από τέσσερις αναμετρήσεις, με απολογισμό δυο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Σημειώθηκε G/G στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της. Χωρίς διπλό στις τρεις τελευταίες εξόδους της, γνωρίζοντας την ήττα και στις δυο πιο πρόσφατες από αυτές. Στις έξι τελευταίες κατάφερε να σκοράρει.

Παράλληλα, το Stoiximan.gr προσφέρει και τις αναμετρήσεις Γκόλντεν Στέιτ Γουόριος – Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς (04:00) με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.