stoiximan

Στα πλαίσια της 36ης αγωνιστικής στη Ligue 1, η Σεντ Ετιέν φιλοξενεί τη Μονπελιέ (21:45), με το Stoiximan να προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

Αήττητη παραμένει εδώ και επτά αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα η Σεντ Ετιέν, έχοντας απολογισμό έξι νίκες και μια ισοπαλία. Για την προηγούμενη αγωνιστική, το σύνολο του Ζαν Λουίς Γκασέ αντιμετώπισε τη Μονακό, εκτός, κόντρα στην οποία πήρε το διπλό με 2-3. Παρότι βρέθηκε πίσω μετά από 18′ αγώνα, έφτασε στην ισοφάριση με το αυτογκόλ του Μπαλό (59′) και στη συνέχεια έκανε την ανατροπή με τους Καμπελά (71′) και Νορντίν (80′), πριν οι γηπεδούχοι μειώσουν στις καθυστερήσεις για το τελικό αποτέλεσμα. Αυτή ήταν και η τέταρτη διαδοχική της νίκη, μετά από εκείνες κόντρα σε Μπορντό (3-0 εντός), Ρεμς (0-2 εκτός) και Τουλούζ (2-0 εντός). Με τους τρεις βαθμούς που πήρε, έφτασε τους 62 συνολικά και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της κατάταξης, απέχοντας ένα πόντο από την τρίτη Λυών. Έντεκα νίκες, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της στα πλαίσια του φετινού πρωταθλήματος, επικρατώντας και στα τρία τελευταία αντίστοιχα ματς της.

Παράλληλα, και η Μονπελιέ έρχεται όμως από αήττητο σερί, μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος. Για την προηγούμενη αγωνιστική, το σύνολο του Μισέλ ντε Ζακαριάν φιλοξένησε την Αμιάν, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Βρέθηκε πίσω στο 66′, για να φτάσει στην ισοφάριση με τον Μολέ, εννέα λεπτά πριν τα 90′. Αυτή ήταν και η πρώτη απώλεια, μετά τις νίκες επί των Τουλούζ (2-1 εντός), Στρασμπούργκ (1-3 εκτός) και Παρί Σεν Ζερμέν (3-2 εντός). Έφτασε έτσι τους 55 βαθμούς και “συγκατοικεί” με τη Μαρσέιγ στην πέμπτη θέση της κατάταξης. Έξι νίκες, έξι ισοπαλίες πέντε ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της στα πλαίσια του φετινού πρωταθλήματος.

Παράλληλα, το Stoiximan.gr προσφέρει και την αναμέτρηση Μπελίντα Μπέντσιτς – Σιμόνα Χάλεπ (15:30) με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.