stoiximan

Έχοντας επικρατήσει με 0-1 στο εκτός έδρας πρώτο παιχνίδι, ο Άγιαξ φιλοξενεί την Τότεναμ (22:00) για τα ημιτελικά του Champions League, με το Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

Αήττητος παραμένει εδώ και δέκα αναμετρήσεις ο Άγιαξ, έχοντας απολογισμό εννέα νίκες και μια ισοπαλία, ανεξάρτητα από τη διοργάνωση. Την Κυριακή, το σύνολο του Έρικ τεν Χαγκ αντιμετώπισε τη Βίλεμ, στον τελικό του KNVB Beker, κόντρα στην οποία επικράτησε με 0-4 και κατέκτησε τον τίτλο. Ο Μπλιντ στο 38′ έβαλε μπροστά την ομάδα του, με τον Χούντελαρ να σκοράρει δις στη συνέχεια (39′, 67′) και να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κρίστενσεν στο 76ο λεπτό. Έφτασε έτσι τις έξι διαδοχικές νίκες, σε όλες τις διοργανώσεις. Εντός έδρας μετράει 21 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μόλις μια ήττα, όντας αήττητος στα επτά τελευταία αντίστοιχα παιχνίδια του (6-1-0).

Από την τρίτη διαδοχική της ήττα προέρχεται η Τότεναμ, έχοντας προηγηθεί εκείνες από Γουέστ Χαμ (0-1 εντός) και Άγιαξ (0-1 εντός), σε πρωτάθλημα και Champions League. Το Σάββατο, το σύνολο του Μαουρίτσιο Ποκετίνο φιλοξενήθηκε από τη Μπόρνμουθ, για την προτελευταία αγωνιστική της Premier League, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Αγωνιζόμενη με εννέα παίκτες, μετά και τις αποβολές των Σον (43′) και Φόιθ (48′), δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις του ματς. Σημειώθηκε N/G και Under 2.5 και στα πέντε τελευταία παιχνίδια που έδωσε. Παράλληλα, υποχώρησε στην τέταρτη θέση της κατάταξης, όπου και μετράει 70 βαθμούς, έναν λιγότερο από την τρίτη Τσέλσι. Εκτός έδρας μετράει 15 νίκες, δυο ισοπαλίες και δώδεκα ήττες στη σεζόν, έχοντας ηττηθεί στις εννέα από τις δέκα τελευταίες εξόδους της (1-0-9).

Παράλληλα, το Stoiximan.gr προσφέρει και την αναμέτρηση Μιλγουόκι Μπακς – Μπόστον Σέλτικς (03:00) με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.