stoiximan

Στα ημιτελικά του DFB Pokal, το Αμβούργο φιλοξενεί τη Λειψία (21:45) και το Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*!

Αγνοεί τη νίκη στα τρία τελευταία επίσημα παιχνίδια του το Αμβούργο, όπου και μετράει δύο ισοπαλίες και μια ήττα. Το περασμένο Σάββατο, η ομάδα του Χάνες Βολφ φιλοξένησε την Άουε, για τη 2. Bundesliga, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 1-1. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, εν τέλει έφερε το ματς στα ίσα με το τέρμα του Βίντσχαϊμερ στο 53′. Σημειώθηκε 2-3 Goals στα τέσσερα τελευταία επίσημα παιχνίδια της. Με 53 βαθμούς, βρίσκεται στη δεύτερη θέση, έξι πόντους μακριά από την πρωτοπόρο Κολωνία. Εντός έδρας μετράει οκτώ νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, αγνοώντας τη νίκη στα τρία πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς (0-1-2).

Από ένα αήττητο σερί 14 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται από την πλευρά της η Λειψία, με έντεκα νίκες και τρεις ισοπαλίες. Το περασμένο Σάββατο, η ομάδα του Ραλφ Ράγκνικ φιλοξενήθηκε από τη Γκλάντμπαχ, για τη Bundesliga, κόντρα στην οποία πήρε το διπλό με 1-2. Με δυο προσωπικά τέρματα (πεν. 17′, 53′), ο Χάλστενμπεργκ έδωσε σαφές προβάδισμα στην ομάδα του, πριν οι γηπεδούχοι μειώσουν απλά στο τελικό αποτέλεσμα, λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας. Έκτη διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Βρίσκεται στην τρίτη θέση με 61 βαθμούς, στο -8 από τη δεύτερη Ντόρτμουντ. Εκτός έδρας μετράει δώδεκα νίκες, πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες, πανηγυρίζοντας το διπλό στις οκτώ τελευταίες εξόδους της.

Παράλληλα, το Stoiximan.gr προσφέρει και την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης (21:00) με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.