stoiximan

Για την 35η αγωνιστική της Premier League, η Έβερτον υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (15:30) και το Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

Την πρώτη της ήττα μετά από τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, υπέστη και πάλι η Έβερτον. Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Μάρκο Σίλβα φιλοξενήθηκε από τη Φούλαμ, στην έδρα της οποίας γνώρισε την ήττα με 2-0. Βρέθηκε πίσω με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, για να δεχθεί και δεύτερο στο 69ο λεπτό. Τέταρτο σερί ματς που ολοκληρώνεται με N/G και Under 2.5. Μετά και από αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα, βρίσκεται στην 10η θέση, έχοντας συγκεντρώσει 46 βαθμούς, απέχοντας τόσο από την ευρωπαϊκή ζώνη, όσο και από αυτή του υποβιβασμού. Στις οκτώ νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της στο φετινό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά και την ήττα που υπέστη από τη Γουλβς (2-1 εκτός). Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ υποδέχθηκε τη Γουέστ Χαμ, της οποίας και επικράτησε με 2-1. Τα δύο πέναλτι του Πογκμπά, στο 19ο και στο 80ο λεπτό ήταν και αυτά που της χάρισαν τη νίκη, με τα “σφυριά” να ισοφαρίζουν προσωρινά σε 1-1 στο 49′. Σημειώθηκε G/G και Over 2.5 στα πέντε από τα έξι τελευταία της ματς πρωταθλήματος. Έφτασε έτσι τους 64 βαθμούς και είναι στην έκτη θέση, στο -3 από την τρίτη Τότεναμ. Στις εννέα νίκες, δύο ισοπαλίες και έξι ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της στο πρωτάθλημα, έχοντας ηττηθεί στις δύο πιο πρόσφατες εξόδους της. Μεσοβδόμαδα, ηττήθηκε με 3-0 από τη Μπαρτσελόνα και έμεινε εκτός Champions League.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.