stoiximan

Για την 25η αγωνιστική της Bundesliga, η Φορτούνα Ντίσελντορφ υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (21:30) και ο Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

Τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Φορτούνα Ντίσελντορφ, έχοντας προηγηθεί εκείνη κόντρα στη Νυρεμβέργη (2-1 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Φρίντχελμ Φούνκελ φιλοξενήθηκε από τη Σάλκε, την οποία συνέτριψε με το εντυπωσιακό 0-4. Στο 35′, ο Λουκεμπάκιο άνοιξε το σκορ με πέναλτι, ενώ τα τέρματα των Κόνακι (62′, 84′) και Ραμάν (68′) στο δεύτερο ημίχρονο διαμόρφωσαν και το τελικό αποτέλεσμα. Στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της σημειώθηκε Over 2.5. Μετράει 31 βαθμούς και είναι στην 11η θέση, οκτώ πόντους μακριά από την πρώτη εξάδα. Στις έξι νίκες και έξι ήττες ο εντός έδρας απολογισμός στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας επικρατήσει στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της (4-0-1), ενώ τα τέσσερα πιο πρόσφατα ήταν με Over 2.5.

Από ένα αήττητο σερί επτά αναμετρήσεων στο πρωτάθλημα προέρχεται η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, μετρώντας τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Άντι Χούτερ φιλοξένησε τη Χόφενχαϊμ, της οποίας επικράτησε με 3-2. Πήρε το προβάδισμα με τον Κόστιτς στο 20′, όμως με τη συμπλήρωση μιας ώρας, οι φιλοξενούμενοι έφεραν τα πάνω κάτω. Ωστόσο, τα τέρματα των Χάλερ (89′) και Πατσιέντσια (90’+6) της χάρισαν και τη νίκη. Αυτή ήταν και η δεύτερη διαδοχική νίκη, έχοντας προηγηθεί εκείνη κόντρα στο Ανόβερο (0-3 εκτός), με αποτέλεσμα να φτάσει έτσι τους 40 βαθμούς, ούσα και στην έκτη θέση, στο -1 από τη Λεβερκούζεν, και με παιχνίδι λιγότερο. Στις πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της στο φετινό πρωτάθλημα, με τις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες εξόδους της να είναι με Over 2.5.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

**Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις