stoiximan

Για τον πέμπτο γύρο του FA Cup, η Τσέλσι υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21:30) και ο Stoiximan παρέχει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

Άμεση ήταν η επιστροφή στις νίκες για την Τσέλσι, μετά και τη βαριά ήττα που γνώρισε από τη Μάντσεστερ Σίτι (6-0 εκτός), στα πλαίσια της Premier League. Την περασμένη Πέμπτη, η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι φιλοξενήθηκε από τη Μάλμε, για τη φάση των “32” του Europa League, κόντρα στην οποία πήρε τη νίκη με 1-2. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Μπάρκλεϊ έβαλε μπροστά την ομάδα του, με τον Ζιρού να κάνει δυο τα τέρματα της στο 60′. Οι γηπεδούχοι απλά μείωσαν στο 80′, για το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι, η Τσέλσι απέκτησε ένα σαφές προβάδισμα για την πρόκριση, με τον επαναληπτικό να είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Πέμπτη (21/02). Παράλληλα, αυτό ήταν το έκτο διαδοχικό παιχνίδι της, που ολοκληρώνεται με Over. Στις 16 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα ο εντός έδρας απολογισμός της, ανεξάρτητα από τη διοργάνωση, έχοντας επικρατήσει στα πέντε πιο πρόσφατα. Στο φετινό FA Cup, απέκλεισε κατά σειρά τις Νότιγχαμ Φόρεστ (2-0 εντός) και Σέφιλντ Γουένσντεϊ (3-0 εντός).

Την πρώτη της ήττα υπέστη και πάλι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά από έντεκα αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό δέκα νίκες και μια ισοπαλία. Την περασμένη Τρίτη, η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ φιλοξένησε την Παρί Σεν Ζερμέν, για τη φάση των “16” του Champions League, κόντρα στην οποία γνώρισε την ήττα με 0-2. Μετά από το πρώτο “άσφαιρο” ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 53′ και επτά λεπτά αργότερα βρήκαν δίχτυα για δεύτερη φορά, “κλειδώνοντας” έτσι τη νίκη. Ήταν τρίτο διαδοχικό παιχνίδι της, σε όλες τις διοργανώσεις, που ολοκληρώνεται με N/G, ενώ για πρώτη φορά μετά από 16 σερί αναμετρήσεις δεν κατάφερε να σκοράρει. Στις έντεκα νίκες, δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, ανεξάρτητα από τη διοργάνωση. Στο φετινό FA Cup, απέκλεισε κατά σειρά τις Ρέντινγκ (2-0 εντός) και Άρσεναλ (1-3 εκτός).

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

**Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις