stoiximan

Για την 22η αγωνιστική της Bundesliga, η Χέρτα Βερολίνου υποδέχεται τη Βέρντερ Βρέμης (19:30) και ο Stoiximan παρέχει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Χέρτα Βερολίνου στο πρωτάθλημα, μετά από δυο αναμετρήσεις με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα. Το Σάββατο, η ομάδα του Πολ Ντάρνταϊ φιλοξενήθηκε από τη Γκλάντμπαχ, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 0-3. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας, ο Καλού έβαλε μπροστά την ομάδα του, με τον Ντούντα στο 56′ να διπλασιάζει τα τέρματα της. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Σέλκε στο 76′. Τα έξι από τα επτά τελευταία της ολοκληρώθηκαν με Over 2.5. Έφτασε έτσι τους 31 βαθμούς και βρίσκεται στην όγδοη θέση, απέχοντας δυο πόντους από την εξάδα και τις ευρωπαϊκές θέσεις. Σε εντός έδρας παιχνίδια για το πρωτάθλημα, έχει απολογισμό τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες, έχοντας επικρατήσει μια φορά στα επτά τελευταία (1-4-2).

Αήττητη παραμένει εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις η Βέρντερ Βρέμης, όπου μετράει δυο νίκες και δυο ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Φλόριαν Κόφελντ υποδέχθηκε την Άουγκσμπουργκ, κόντρα στην οποία επικράτησε με 4-0. Τα τέρματα των Ρασίντα (5′, 28′) και Έγκεσταϊν (27′) έδωσαν σαφές προβάδισμα στην ομάδα τους από το πρώτο μέρος, με τον Μέβαλντ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα, επτά λεπτά πριν από το φινάλε. Αξιοσημείωτο είναι πως βρήκε δίχτυα σε όλα τα παιχνίδια για το φετινό πρωτάθλημα. Έφτασε τους 30 βαθμούς και είναι στην ένατη θέση, όπου και “συγκατοικεί” με τη Χόφενχαϊμ, ενώ βρίσκεται ένα πόντο πίσω από την αποψινή της αντίπαλο. Τέσσερις νίκες, δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, ο Stoiximan προσφέρει και την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης (19:00) με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

**Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις