Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας:  Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 35η αγωνιστική της φετινής Πριμέρα Ντιβιζιόν. Κλέβει την παράσταση το τοπικό ντέρμπι της Σεβίλλης.

Λεβάντε – Αθλέτικ Μπιλμπάο (24/04, 13:00): Ακόμα ένας “τελικός” παραμονής για τη Λεβάντε, η οποία ελπίζει ότι θα εκμεταλλευθεί τη δύναμη της έδρας της. Το σερί 5-1-2 στα τελευταία οκτώ ματς πρωταθλήματος μέσα στο “Θιουτάτ ντε Βαλένθια” αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο, από την πλευρά της, δεν εκμεταλλεύθηκε την ήττα της Βιγιαρεάλ στο “Μπερναμπέου”, καθώς κι αυτή με τη σειρά της ηττήθηκε εντός έδρας από την Ατλέτικο Μαδρίτης (0-1). Πάντως, έχει επικρατήσει στις 4/6 τελευταίες εξόδους πρωταθλήματος, κρατώντας και ανέπαφη εστία στα τέσσερα νικηφόρα ματς. Βλέπουμε να σκοράρουν αμφότερες σήμερα.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Stoiximan)

Σεβίλλη – Μπέτις (24/04, 17:00): Σε ένα ματς όπως αυτό του “Σάντσεθ Πιθχουάν”, η νίκη είναι πρώτιστα θέμα γοήτρου. Η γηπεδούχος Σεβίλλη προέρχεται από ακόμα ένα εκτός έδρας “χαστούκι” (2-1 από Χιχόν), που την έβγαλε οριστικά εκτός της διεκδίκησης μίας θέσης στην πρώτη τετράδα. Παράλληλα, θα έχει σίγουρα το μυαλό της και στον προσεχή πρώτο ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στη Σαχτάρ. Πάντως, είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, ενώ έχει ξεκάθαρα με το μέρος της και την πρόσφατη παράδοση. Άνετη η Μπέτις μετά το νικηφόρο 1-0 επί της Λας Πάλμας, που απομάκρυνε οριστικά οποιαδήποτε σκέψη για υποβιβασμό. Χάνει, όμως, μεγάλο μέρος της δύναμής της μακριά από το “Βιγιαμαρίν”. Βάσει όλων των δεδομένων, η ισοπαλία μοιάζει ελκυστική.

Προγνωστικό: Χ (4.35 @ Goalbet)

Χετάφε – Βαλένθια (24/04, 19:15): Με την “πλάτη στον τοίχο” για ακόμα ένα ματς η Χετάφε, καθώς η μάχη για την παραμονή στην κατηγορία συνεχίζεται με… αμείωτη ένταση. Στο 0-2-4 το σερί στα έξι τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, με τη Βαλένθια να έρχεται άνετη και… πολύ απειλητική. Οι “νυχτερίδες” σκούπισαν και την Έιμπαρ με το εμφατικό 4-0, συμπληρώνοντας τρεις συνεχόμενες νίκες. Ευχέρεια στο σκοράρισμα για τη Βαλένθια, ανάγκη σκοραρίσματος στους γηπεδούχους. Άρα… G/G.

Προγνωστικό: G/G (1.70 @ Betshop)

Βιγιαρεάλ – Σοσιεδάδ (24/04, 21:30): Δεύτερη σερί ήττα μέσα σε ένα τετραήμερο για τη Βιγιαρεάλ, καθώς το ατυχές 2-1 από τη Βαγιεκάνο έδωσε τη σκυτάλη στο μεσοβδόμαδο 3-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το “κίτρινο υποβρύχιο” έχει κερδίσει μόλις το ένα από τα τρία τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος (1-1-1), αλλά παράλληλα έχει κρατήσει ανέπαφη εστία στα 8/10 τελευταία εντός. Δεν πρόκειται, πάντως, να πατήσει γκάζι, καθώς την Πέμπτη υπάρχει ο πρώτος ημιτελικός του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στη Λίβερπουλ. Η Σοσιεδάδ, από την πλευρά της, “τρέχει” σερί 3-0-3 στις έξι τελευταίες εξόδους της. Δε βλέπουμε να ανοίγει το σκορ στο “Μαδριγάλ”.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.90 @ Magicbet)