stoiximan

Για τη φάση των “16” στο κύπελλο Ελλάδος, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ξάνθη (19:30) και ο Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*. Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Αήττητος είναι εδώ και επτά αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις ο Ολυμπιακός, μετρώντας πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες. Το Σάββατο, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς φιλοξενήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα, για τη Super League, στην έδρα του οποίου επικράτησε με 1-2. Αν και προηγήθηκε με το αυτογκόλ του Σκόνδρα στο 8′, είδε τον αντίπαλό του να φτάνει στην ισοφάριση στο 14′, όταν ο Βούκοβιτς έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε στο 37ο λεπτό ο Χριστοδουλόπουλος. Έφτασε έτσι τους 36 βαθμούς και είναι στη δεύτερη θέση, οκτώ πόντους μακριά από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Έντεκα νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα ο εντός έδρας φετινός απολογισμός του, σε όλες τις διοργανώσεις.

Την πρώτη της νίκη μετά από οκτώ αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, όπου και μετρούσε τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες, πανηγύρισε και πάλι η Ξάνθη. Την Κυριακή, η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς υποδέχθηκε τον Ατρόμητο, για τη Super League, του οποίου και επικράτησε με 2-1. Αν και βρέθηκε πίσω από το πέμπτο μόλις λεπτό, κατάφερε αρχικά να ισοφαρίσει με τον Ντουρίτσκοβιτς στο 35′, για να φτάσει εν τέλει στην ανατροπή με το πέναλτι του Ματίας Κάστρο στο 58′. Με τους τρεις βαθμούς που πήρε, έφτασε τους 23 συνολικά και βρίσκεται στην πέμπτη θέση μαζί με τους Παναθηναϊκό και Άρη. Τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της στη σεζόν, αγνοώντας το διπλό στις πέντε τελευταίες εξόδους της (0-1-4).

Παράλληλα, ο Stoiximan προσφέρει και την αναμέτρηση Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα (22:30) με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

**Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη του Stoiximan.