stoiximan

Για τη φάση των «16» στο κύπελλο Ελλάδος, η Λαμία υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (19:30) και ο Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

Την πρώτη της νίκη μετά από επτά αναμετρήσεις, με τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, σε όλες τις διοργανώσεις, πανηγύρισε και πάλι η Λαμία. Στο προηγούμενο παιχνίδι της, η ομάδα του Μάκη Χάβου αντιμετώπισε τον Απόλλων Σμύρνης, εκτός, στα πλαίσια της τρίτης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του κυπέλλου, από την έδρα του οποίου κατάφερε να “αποδράσει” με το εντυπωσιακό 0-7. Οι Ασίγκμπα (10′), Μπουλούλης (64′), Μπαράλες (67′), Κωστίκας (69′), Τσούκαλος (79′), Ρόμανιτς (81′) και Βασιλαντονόπουλος (88′) ήταν αυτοί που σημείωσαν τα τέρματα για την ομάδα τους. Προκρίθηκε στα νοκ άουτ του κυπέλλου ως καλύτερη δεύτερη, παρότι ισοβάθμησε με τον Βόλο. Σε επτά εντός έδρας αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, έχει πανηγυρίσει μόλις μια νίκη, μετρώντας ακόμη τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες.

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τη δεύτερη διαδοχική του νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας προηγηθεί εκείνη κόντρα στον Ατρόμητο (1-0 εντός), για το πρωτάθλημα. Στο προηγούμενο παιχνίδι της, η ομάδα του Γιώργου Δώνη αντιμετώπισε τον Κισσαμικό, εκτός, για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου, στην έδρα του οποίου επικράτησε με 1-2. Ευτύχησε να προηγηθεί με τον Εμμανουηλίδη στο έβδομο λεπτό, όμως είδε τον αντίπαλό του να φέρνει το ματς στα ίσα στο 54′. Εν τέλει, το τέρμα που σημείωσε ο Βέργος στο 75′, ήταν και αυτό που του χάρισε τη νίκη. Με εφτά βαθμούς, προκρίθηκε ως καλύτερος πρώτος από τον όμιλο του.  Τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες, ο απολογισμός του, σε όλες τις διοργανώσεις.

Παράλληλα, στον Stoiximan μπορείτε να βρείτε και τις αναμετρήσεις Αθλέτικ Μπιλμπάο – Σεβίλλη (20:30) και Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός (22:00) με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

**Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.