stoiximan

Το απόλυτο ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ, Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ, παίζει στον Stoiximan, μαζί με μια πληθώρα στοιχηματικών επιλογών και 0% γκανιότα.

Η Μάντσεστερ Σίτι αναγκάζεται να παίξει πολύ νωρίς ένα must win παιχνίδι μετά τις δυο σερί ήττες που γνώρισε από Κρίσταλ Πάλας και Λέστερ, καθώς βρέθηκε στο -7 από την κορυφή. Σήμερα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης για να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες τίτλου που έχει, υποδέχεται όμως μια Λίβερπουλ, η οποία μοιάζει ανίκητη σε όλους τους τομείς. Οι “Σίτιζενς” είναι εξαιρετικά αποτελεσματικοί στην έδρα τους, η πρόσφατη παράδοση κόντρα στους “κόκκινους” όμως δεν τους ευνοεί, με τη Λίβερπουλ να έχει φύγει με το “διπλό” στις δυο πιο πρόσφατες επισκέψεις της στο Etihad.

Το συγκρότημα του Κλοπ από την πλευρά του εντυπωσιάζει με κάθε πτυχή του παιχνιδιού του, προέρχεται από επτά σερί νίκες σε επίπεδο Πρεμιερ Λιγκ και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα στραβοπατήματα της Σίτι. Πλέον φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από πολλά χρόνια, για να τα καταφέρει όμως θα πρέπει να φύγει αλώβητη από το σημερινό ντέρμπι, καθώς σε περίπτωση ήττας θα δει τη Σίτι να πλησιάζει στους 4 βαθμούς. Θα καταφέρουν οι “κόκκινοι” να πάρουν τρίτη συνεχόμενη νίκη σε αυτό το γήπεδο; Μένει να το δούμε στο γήπεδο.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

**Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.