stoiximan

Για την 15η αγωνιστική της Serie A, η Γιουβέντους υποδέχεται την Ίντερ (21:30) και ο Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και 0 % γκανιότα.

Αήττητη παραμένει στο φετινό πρωτάθλημα η Γιουβέντους, όπου μετά από 14 αντίστοιχα παιχνίδια, έχει απολογισμό 13 νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι φιλοξενήθηκε από τη Φιορεντίνα, της οποίας και επικράτησε με 0-3. Προηγήθηκε στο 31′ με τον Μπετανκούρ, ενώ στο 69′ ο Κιελίνι διπλασίασε τα τέρματα της. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο διαμόρφωσε με πέναλτι το τελικό αποτέλεσμα. Έφτασε έτσι τους 40 βαθμούς και παραμένει μόνη πρώτη, ούσα οκτώ πόντους πάνω από τη δεύτερη Νάπολι. Έξι νίκες και μια ισοπαλία σε εφτά αναμετρήσεις μπροστά στο κοινό της για το πρωτάθλημα. Την Τετάρτη (12/12), θα αντιμετωπίσει την Γιούνγκ Μπόις, εκτός έδρας, για το Champions League.

Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι κατάφερε να παραμείνει αήττητη στο πρωτάθλημα η Ίντερ, μετρώντας μια νίκη και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι φιλοξενήθηκε από τη Ρόμα, με την οποία και μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 2-2. Αν και προηγήθηκε δυο φορές με τους Κεϊτά Μπαλντέ (37′) και Μάουρο Ικάρντι (66′), είδε την αντίπαλό της να ισοφαρίζει ισάριθμες φορές. Με το βαθμό που πήρε, έφτασε τους 29 συνολικά και βρίσκεται στην τρίτη θέση, τρεις βαθμούς πίσω από τη δεύτερη Νάπολι και έντεκα μακριά από την πρωτοπόρο Γιουβέντους. Τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της στο φετινό πρωτάθλημα. Την Τρίτη (11/12), θα υποδεχθεί την Αϊντχόφεν, για το Champions League.

Παράλληλα, ο Stoiximan προσφέρει και την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Φενερμπαχτσέ (21:30) με πλήθος αγορών και 0 % γκανιότα.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

**Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.