Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Ολοκληρώνεται, με τις πέντε σημερινές αναμετρήσεις, η 33η αγωνιστική της φετινής Πριμέρα Ντιβιζιόν. Τα “φώτα” είναι στραμμένα σε “Καμπ Νου” και “Βιθέντε Καλδερόν”, με τις Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης να προσβλέπουν σε εντός έδρας νίκες στην “κούρσα” για τον τίτλο.

Μάλαγα – Αθλέτικ Μπιλμπάο (17/04, 13:00): Αήττητη καταφέρνει και παραμένει η Μάλαγα στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (2-3-0), με τις ελπίδες Ευρώπης να μειώνονται μετά το ισόπαλο 0-0 στην έδρα της Γρανάδας. Σημειώστε, βέβαια, ότι οι Ανδαλουσιάνοι έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο θα είναι σίγουρα κουρασμένη από τη μεσοβδόμαδη ευρωπαϊκή μάχη με τη Σεβίλλη, αλλα θα ψάξει το διπλό, θέλοντας να διευρύνει το θετικό σερί των τελευταίων επτά αγωνιστικών (5-1-1). Στο NG έχουν λήξει οι 9/11 τελευταίες μεταξύ τους συναντήσεις, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Θα το… τιμήσουμε.

Προγνωστικό: NG (1.83 @ Stoiximan)

Σεβίλλη – Λα Κορούνια (17/04, 17:00): Επιστροφή στο πρωτάθλημα για τη Σεβίλλη μετά το μεσοβδόμαδο δεύτερο “εμφύλιο” με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Σεβιγιάνοι έρχονται με “όπλο” την παράδοση στο σημερινό ματς, έχοντας παράλληλα συνδυάσει με νίκες τα 13/14 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος. Η Λα Κορούνια προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τη Λας Πάλμας με 1-3, που έδωσε συνέχεια στον αρνητικό 2ο γύρο. Στο 0-5-4 το σερί των Γαλιθιάνων στις τελευταίες εννιά εξόδους για τη λίγκα. Θα το πάρει το ματς η Σεβίλλη.

Προγνωστικό: 1 (1.41 @ Goalbet)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Γρανάδα (17/04, 19:15): Στον έβδομο ουρανό… η Ατλέτικο μετά τη μάγκικη μεσοβδόμαδη πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι “ροχιμπλάνκος” διατηρούν πλέον ελπίδες και για την κούπα του πρωταθλητή και με σημερινή νίκη “πιάνουν” την Μπάρτσα στους 76 βαθμούς, δημιουργώντας της σαφή πίεση ενόψει του βραδυνού ματς με τη Βαλένθια. Οκτώ νίκες έχει πανηγυρίσει η ομάδα του Σιμεόνε στις τελευταίες 10 αγωνιστικές (8-1-1), έχει σκοράρει από τρία γκολ και πάνω στα 5/6 τελευταία ματς πρωταθλήματος. Η Γρανάδα συνεχίζει να παλεύει για την παραμονή, έρχεται από ένα σερί τεσσάρων διαδοχικών ισοπαλίων (3/4 G/G). Πηγαίνουμε με τον “Άσσο” σε συνδυασμό με Over.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 (1.85 @ Betshop)

Βαγιεκάνο – Βιγιαρεάλ (17/04, 19:15): Η εκτός έδρας ήττα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο (1-0) διατήρησε την αγωνία της Βαγιεκάνο σχετικά με την υπόθεση-παραμονή. Οι Μαδριλένοι παραμένουν εκτός της ζώνης υποβιβασμού, μετρώντας μόλις μία ήττα στα επτά τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος (3-3-1). Η Βιγιαρεάλ στρέφει το βλέμμα στο πρωτάθλημα μετά τις μεσοβδόμαδες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, θέλοντας να κάνει το 3Χ3 μετά τα κολλητά τρίποντα επί των Έιμπαρ (1-2) και Χετάφε (2-0) και να παραμείνει το μεγάλο φαβορί για την κατάληψη της 4ης θέσης. Βλέπουμε αμφίσκορο στο “Βαγιέκας”

Προγνωστικό: G/G (1.65 @ Magicbet)

Μπαρτσελόνα – Βαλένθια (17/04, 21:30): Must win το σημερινό ματς για τους “μπλαουγκράνα”, μετά τα διαδοχικά “χαστούκια” από Σοσιεδάδ (1-0) και Ατλέτικο (2-0) μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών. Η ήττα στο “Ανοέτα” ξαναέβαλε τις Ρεάλ και Ατλέτικο στο “παιχνίδι” του τίτλου της Πριμέρα, ο αποκλεισμός από τους “ροχιμπλάνκος” στο Τσάμπιονς Λιγκ επέφερε σαφές πλήγμα στο γόητρο. Πάντως, η Μπάρτσα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απέναντι στη Βαλένθια στο “Καμπ Νου”. Οι “νυχτερίδες”, από την πλευρά τους, προέρχονται από τη… νίκη συστράτευσης επί της Σεβίλλης (2-1), που τις απομάκρυνε από την επικίνδυνη ζώνη και επανέφερε ένα κλίμα αισιοδοξίας. Χρειάζεται ένα ξέσπασμα η Μπαρτσελόνα.

Προγνωστικό: Over 3.5 (1.60 @ Interwetten)