stoiximan

Για την έκτη αγωνιστική του Nations League, η Πορτογαλία υποδέχεται την Πολωνία (21:45) και ο Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος στοιχημάτων και 0% γκανιότα*.

Αήττητη παραμένει στο Nations League η Πορτογαλία, όπου μετά από τρία παιχνίδια μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος φιλοξενήθηκε από την Ιταλία, με την οποία και αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα. Παρότι δέχθηκε πίεση, είχε σε εξαιρετική βραδιά τον Ρούι Πατρίσιο, ενώ θα μπορούσε ακόμη και να πάρει το διπλό στο φινάλε, όμως ο Ντοναρούμα είπε “όχι” στο σουτ του Ζοάο Μάριο. Με το βαθμό που πήρε, έφτασε τους εφτά συνολικά και εξασφάλισε έτσι την πρώτη θέση του ομίλου, οπότε και στο αποψινό παιχνίδι αναμένεται να παραταχθεί χωρίς ιδιαίτερο άγχος. Στα αγωνιστικά, δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Μπερνάρντο Σίλβα, ενώ συμπλήρωσαν κάρτες οι Μάριο Ρουί και Ρούμπεν Νέβες.

Σε αντίθεση με την αντίπαλο της, η Πολωνία δεν έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης στο Nations League, καθώς μετά από τρία παιχνίδια, μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γιέρζι Μπρέτζεκ υποδέχθηκε την Ιταλία, από την οποία και ηττήθηκε με 0-1, δεχόμενη γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Γεγονός που την διατηρεί στην τελευταία θέση, με ένα βαθμό, κάτι που την υποβιβάζει στη League B. Εκτός αποστολής παραμένουν οι τραυματίες Γκλικ, Γιέντρετσικ και Ρίμπους, ενώ έφυγε από την αποστολή της και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο. Την Πέμπτη, γνώρισε την ήττα με 0-1 από την Τσεχία, σε φιλική αναμέτρηση.

Παράλληλα, ο Stoiximan προσφέρει και την αναμέτρηση Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός (21:30) με πλήθος στοιχημάτων και 0% γκανιότα*.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Αφορά μόνο εγγεγραμμένα μέλη του Stoiximan.