stoiximan

Για την πέμπτη αγωνιστική του Nations League, η Ολλανδία υποδέχεται τη Γαλλία (21:45) και ο Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος στοιχημάτων και 0% γκανιότα*.

Μια νίκη και μια ήττα ο απολογισμός για την Ολλανδία, μετά και τις δυο πρώτες αγωνιστικές στο Nations League. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν υποδέχθηκε τη Γερμανία στο “Johan Cruijff Arena”, κόντρα στην οποία κατάφερε να επικρατήσει με 3-0. Τα τέρματα των Φαν Ντάικ (30′), Ντεπάι (86′) και Βαϊνάλντουμ (90’+3) ήταν και αυτά που έκριναν την αναμέτρηση. Με τρεις βαθμούς είναι στη δεύτερη θέση, στο +2 από την ουραγό Γερμανία. Με δυο νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που έχουν απομείνει, μπορεί να τερματίσει στην κορυφή του ομίλου, από την οποία και απέχει τέσσερις βαθμούς. Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με το Βέλγιο, σε φιλική αναμέτρηση.

Αήττητη παραμένει μετά από τρία παιχνίδια στο Nations League η Γαλλία, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ υποδέχθηκε τη Γερμανία, της οποίας και επικράτησε με 2-1. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με πέναλτι στο 14′, εν τέλει κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη, χάρη στα τέρματα που σημείωσε ο Γκριεζμάν (62′, πεν. 80′). Έφτασε έτσι τους εφτά βαθμούς και είναι στην κορυφή του ομίλου, οπότε και χρειάζεται μόλις ένα βαθμό απόψε για να εξασφαλίσει την πρωτιά. Είναι αήττητη στα 15 τελευταία παιχνίδια της, φιλικά και επίσημα, μετρώντας έντεκα νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Παράλληλα, ο Stoiximan προσφέρει και την αναμέτρηση Εφές – Παναθηναϊκός (19:30) με πλήθος στοιχημάτων και 0% γκανιότα*.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Αφορά μόνο εγγεγραμμένα μέλη του Stoiximan.