stoiximan

Για την πέμπτη αγωνιστική της Euroleague, η Ζαλγκίρις υποδέχεται τη Ρεάλ (20:00) και ο Stoiximan προσφέρει τον αγώνα με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Ζαλγκίρις στη διοργάνωση, μετά και την ήττα που υπέστη από τη Φενερμπαχτσέ (75-82 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιος φιλοξενήθηκε από τον Παναθηναϊκό, του οποίου και επικράτησε με 83-87, μετά από παράταση. Οι δυο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με 76-76 στο τέλος της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού. Με ρεκόρ 2-2, βρίσκεται στη 10η θέση, μαζί με Παναθηναϊκό, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Νταρουσάφακα, με τις δυο τελευταίες να έχουν και παιχνίδι περισσότερο. Εντός έδρας και οι δυο ήττες που υπέστη στη φετινή διοργάνωση. Προέρχεται από το εντός 71-58 επί της Λιετκαμπέλις, για το πρωτάθλημα Λιθουανίας.

Μόνο νίκες μετράει σε όλες τις φετινές διοργανώσεις η Ρεάλ Μαδρίτης, φτάνοντας έτσι τις δώδεκα σε ισάριθμα παιχνίδια. Την προηγούμενη αγωνιστική της Euroleague, η ομάδα του Πάμπλο Λάσο φιλοξένησε τη Μπουντούσνοστ, κόντρα στην οποία δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη με σκορ 89-55. Έκανε έτσι το 4×4 και μαζί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, είναι οι μόνες ομάδες που έχουν το απόλυτο, με τους Ρώσους να έχουν και ένα παιχνίδι περισσότερο. Προέρχεται από το εντός 90-77 επί της Μπούργος, για την ACB.

Παράλληλα, ο Stoiximan προσφέρει και την αναμέτρηση Στουτγκάρδη – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (21:30) με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Αφορά μόνο εγγεγραμμένα μέλη του Stoiximan.