stoiximan

Άρης και ΠΑΟΚ «συγκρούονται» στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για τη Super League, και ο Stoiximan προσφέρει το ντέρμπι με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

Ο Άρης επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία και μαζί επέστρεψαν τα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ήδη, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στην Τούμπα για το Κύπελλο. Εκεί, ο Άρης είχε καλή παρουσία και έφυγε αλώβητος, με το 1-1, χάρη στο γκολ του Ματέο Γκαρσία. Οι «Κιτρινόμαυροι» έχουν δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα, και με τη βοήθεια του κόσμου τους, που θα κατακλύσει τις κερκίδες, θα διεκδικήσουν τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο Πάκο Ερέρα θα αποφασίσει τελευταία στιγμή για τη συμμετοχή του Κουέστα, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Δεληζήσης.

Μετά από έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο «Δικέφαλος» έχει κερδίσει ήδη δύο ντέρμπι, με την ΑΕΚ εντός έδρας και με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά. Η ομάδα του Λουτσέσκου δεν έχει εντυπωσιάσει με την απόδοσή της, μέχρι στιγμής, όμως έχει πάρει τα αποτελέσματα και είναι αισιόδοξη για τα καλύτερα. Ο Πέλκας πρόλαβε και μπήκε στην αποστολή, ενώ από το «ψυγείο» βγήκε ο Ουάρντα. Από την άλλη, απών θα είναι ο Μαουρίτσιο, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Παράλληλα, στον Stoiximan μπορεί να βρείτε με 0% γκανιότα* και το παιχνίδι της Ίντερ με τη Μίλαν.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Αφορά μόνο εγγεγραμμένα μέλη του Stoiximan.