stoiximan

Για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League, ο Πανιώνιος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (19:15) και ο Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, ο Πανιώνιος μοιράστηκε από ένα βαθμό στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Μόλις στο ένατο λεπτό, ο Μασούρας έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, με τους Κρητικούς να κάνουν την ανατροπή και να προηγούνται με 1-2, πριν το μισάωρο. Εν τέλει όμως, το τέρμα του Σταυρόπουλου στο 44′, έφερε το ματς στα ίσα, με το 2-2 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Πίστεψε στην πρόκριση, ξεκίνησε δυναμικά στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ ο ΠΑΟΚ, στον εντός έδρας επαναληπτικό για τα πλέι οφ του Champions League, με τη Μπενφίκα. Ωστόσο, οι Πορτογάλοι έδειξαν την κλάση και την ανωτερότητά τους και έφτασαν σε μια δίκαιη νίκη με 1-4, παίρνοντας το εισιτήριο για τους ομίλους. Έτσι ο “Δικέφαλος” στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα, όπου θέλει να κάνει το 2×2, μετά και τη νίκη της πρεμιέρας επί του Αστέρα Τρίπολης (1-0).

Παράλληλα, στο Stoiximan μπορείτε να βρείτε και την αναμέτρηση Μπέτις – Σεβίλλη (21:45) με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Αφορά μόνο εγγεγραμμένα μέλη του Stoiximan.