stoiximan

Για την πρώτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, η Λαμία φιλοξενεί τον Άρη (21:30) και ο Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

Η Λαμία στην παρθενική της συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία πέτυχε εύκολα τον στόχο της παραμονής, καταλαμβάνοντας την 13η θέση, στο +8 απ’ τις θέσεις που οδήγησαν στον υποβιβασμό. Δεν αλλάζει ο στόχος τη φετινή σεζόν, θα δώσει μάχη για την παραμονή, με δεδομένο ότι φέτος θα υποβιβαστούν τρεις ομάδες. Έχει αποκτήσει την κατάλληλη εμπειρία, αλλά σύμφωνα με τους ειδικούς είναι απ’ τα πρώτα φαβορί για να αποχαιρετήσει.

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης έκανε το αυτονόητο πέρσι στη Football League και πήρε εύκολα την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση της κατάταξης και 12 πόντους παραπάνω από την Παναχαϊκή. Έχουν υψηλές βλέψεις τη φετινή σεζόν οι “κιτρινόμαυροι”, στόχος τους είναι να μπουν στην “πεντάδα” και απ’ εκεί και πέρα ότι άλλα καταφέρουν να πετύχουν θα είναι φυσικά ευπρόσδεκτο.

Παράλληλα για την 3η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται στο “Ολντ Τράφορντ” την Τότεναμ και ο Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Αφορά μόνο εγγεγραμμένα μέλη του Stoiximan.