Η στιγμή που άπαντες οι ποδοσφαιρόφιλοι περίμεναν έφτασε! Το 21ο Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκίνησε και οι 32 ομάδες είναι έτοιμες να παλέψουν για την πρόκριση, ενώ αρκετά ρόστερ αποτελούνται από τεράστια ονόματα, μεγάλες φιλοδοξίες και τρομερή ποιότητα. Θα πραγματοποιηθούν συνολικά 64 αγώνες σε 12 γήπεδα, που βρίσκονται σε 11 πόλεις. Όπως συμβαίνει σε κάθε μεγάλη διοργάνωση, υπάρχουν κάποιες ομάδες που ξεχωρίζουν και θεωρούνται φαβορί.

Σε στοιχηματικό επίπεδο, έχουμε μπει επισήμως σε mood Παγκοσμίου Κυπέλλου, κάτι που ισχύει τόσο για τους χρήστες που ποντάρουν στις προβλέψεις τους, όσο και για τις στοιχηματικές εταιρίες. Όπως αρμόζει στις ιδιαίτερες περιστάσεις που απολαμβάνουμε κάθε τέσσερα χρόνια, οι διαδικτυακοί πάροχοι που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα έχουν επιμεληθεί με ευλάβεια και προσοχή τις προσφορές τους για τους εγγεγραμμένους χρήστες.

Δείτε παρακάτω τις προσφορές* των ιστοσελίδων (ισχύουν οροι και προϋποθέσεις):

Road to Glory: Ο Stoiximan πρωτοπορεί και πάλι με το Road to Glory, μια προσφορά* (Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις), στην οποία ο κάθε εγγραμένος παίκτης έχει την ευκαιρία να μαζέψει πόντους με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους. Συγκεκριμένα, μέσω των missions, μέσω των στοιχημάτων, μέσω Login και μέσω των shares. Οι νικητές αυτού του “μαραθώνιου” θα ανταμοιφθούν με πλούσια δώρα.

24ωρο τμήμα εξυπηρέτησης: Η Betshop μπορεί να μην έχει κάποια συγκεκριμένη προσφορά όσον αφορά το Μουντιάλ, ωστόσο το εξαιρετικό τμήμα εξυπηρέτησης που διαθέτει θα είναι διαθέσιμο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και καθ’ όλη τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Κερδίστε ένα τελευταίας τεχνολογίας Smartphone κι άλλα πλούσια δώρα*: Η Interwetten σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε * (Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) ένα iPhone 8 και πολλά άλλα πλούσια δώρα! Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Interwetten.gr, συνδεθείτε σε αυτή, και απαντήστε σωστά σε μία ερώτηση μέχρι τις 30.06.2018 (έως τις 16:59), συμπληρώνοντας και τα στοιχεία της φόρμας.

O bookmaker δεν βρέθηκε

Mουντιαλική επιστροφή στο 0-0: Παίξε μονό στοίχημα προ έναρξης του αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 σε ορισμένες αγορές, και αν το ματς λήξει 0-0 και χαθεί, θα σου επιστρέψουμε το ποντάρισμά σου, έως 20€, σε μορφή FreeBet* (Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις).

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, μεταβαίνοντας στην ιστοσελίδα που σας ενδιαφέρει, πρόκειται για διάφορες προσφορές* (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και προτάσεις, με δυνατότητα στοιχηματισμού στις προφανείς αγορές, όπως η νικήτρια χώρα της διοργάνωσης, αλλά και πληθώρα άλλων επιλογών, όπως διπλή ευκαιρία στον νικητή (π.χ.: Βραζιλία ή Αργεντινή), νικητές ομίλων, την Ήπειρο απ’ όπου θα προέρχεται η χώρα που θα κατακτήσει το τρόπαιο, πρώτο σκόρερ του τουρνουά, πρώτο σκόρερ ομάδας, όμιλο όπου θα σημειωθούν τα περισσότερα τέρματα κ.α.