stoiximan

Για τα μπαράζ ανόδου/παραμονής στην Bundesliga, η Βόλφσμπουργκ υποδέχεται την Χολστάιν Κίελ (21:30) και ο Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος στοιχημάτων και 0% γκανιότα*.

Έκανε το καθήκον της την τελευταία αγωνιστική η Βόλφσμπουργκ, επικράτησε 4-1 της υποβιβασμένης Κολωνίας εντός έδρας, εξασφαλίζοντας έτσι τη θέση των μπαράζ παραμονής. Θα αναγκαστεί να δώσει “διπλά” παιχνίδια με τη Χολστάιν Κίελ, έχοντας ως στόχο φυσικά την παραμονή στην κατηγορία. Εντός έδρας δεν ήταν τόσο αποτελεσματική στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, μετρώντας απολογισμό τρεις νίκες, οκτώ ισοπαλίες και έξι ήττες.

Απ’ την άλλη πλευρά, η Χολστάιν Κίελ ήταν μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν στην 2.Bundesliga, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση της κατάταξης με 56 πόντους, τέσσερις λιγότερους από την απευθείας άνοδο. Είναι το αουτσάιντερ στα παιχνίδια με τη Βόλφσμπουργκ, ωστόσο θα παλέψει με όλες της τις δυνάμεις να βρεθεί στα “μεγάλα σαλόνια” του γερμανικού ποδοσφαίρου. Εκτός έδρας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχε ρεκόρ έξι νίκες, επτά ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

***Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Stoiximan.