stoiximan

Για την 25η αγωνιστική της Super League, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (19:30) και ο Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος στοιχημάτων και 0% γκανιότα*.

Βαθμός ψυχολογίας για τον Παναθηναϊκό την περασμένη εβδομάδα στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (1-1). Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι πράσινοι άλλαξαν το πρόσωπο τους μετά τις αλλαγές Ουζουνίδη και εν τέλει πήραν την ισοπαλία χάρη στο πέναλτι του Μουνιέ στο 87′. Τρίτη σερί αγωνιστική που δε χάνει (2-1-0), μετράει ρεκόρ 3-3-1 στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές, ανέβηκε στους 31 πόντους και το -1 απ’ την πεντάδα. Έχει επικρατήσει στα τρία από τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας για την Super League.

Με τον πλέον εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες ο Αστέρας Τρίπολης την περασμένη εβδομάδα, σ’ ένα ματς με την κατά τεκμήριο πιο φορμαρισμένη ομάδα της λίγκας. Οι Αρκάδες πραγματοποίησαν μακράν την κορυφαία φετινή εμφάνιση τους κόντρα στον ΠΑΟΚ, προηγήθηκαν δύο φορές μέχρι το 53′, δέχθηκαν ισάριθμες φορές το γκολ της ισοφάρισης, για να “κλέψουν” εν τέλει το τρίποντο στην τελευταία φάση. Πρώτο «τρίποντο» έπειτα από έξι αγωνιστικές (0-3-3) για τον Αστέρα, ανέβηκε στους 32 πόντους και στην 7η θέση, είναι ισόβαθμος με Ξάνθη και Πανιώνιο, στο +1 απ’ τον Παναθηναϊκό και στο +2 απ’ τον ΠΑΣ Γιάννινα. Δε σκόραραν οι φιλοξενούμενοι στις τελευταίες τέσσερις εξόδους τους (0-2-2).

Παράλληλα, για την 30η αγωνιστική της Premier League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Λίβερπουλ (14:30) και ο Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος στοιχημάτων και 0% γκανιότα*.

Με ανατροπή και γκολ στο φινάλε, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας, κερδίζοντας με σκορ 3-2. Έτσι μετά από 29 αγωνιστικές μετρά 62 βαθμούς με 19 νίκες, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες, με συντελεστή τερμάτων 56-22 και βρίσκεται στην 2η θέση και στο -16 από την συμπολίτισσα Σίτι. Επιπλέον, διατηρεί την 2η καλύτερη άμυνα στην κατηγορία. Ακολουθεί την Τρίτη ο επαναληπτικός με τη Σεβίλλη για την φάση των «16» στο Champions League.

Από την πλευρά της, η Λίβερπουλ τσέκαρε και τυπικά το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, μένοντας ισόπαλη χωρίς σκορ με την Πόρτο στο «Άνφιλντ» και έχοντας κερδίσει πιο πριν με το εντυπωσιακό 5-0 στο «Ντραγκάο». Στο πρωτάθλημα συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία, κερδίζοντας και την Νιούκαστλ με σκορ 2-0. Έτσι μετά από 29 αγωνιστικές μετρά 60 βαθμούς με 17 νίκες, εννέα ισοπαλίες και τρεις ήττες, με συντελεστή τερμάτων 67-32 και βρίσκεται στην 3η θέση και σταθερά σε τροχιά εξόδου στο επόμενο Champions League. Επιπλέον, διατηρεί την 2η καλύτερη επίθεση στην κατηγορία.

Τέλος, για την 29η αγωνιστική της La Liga, η Μάλαγα υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (21:45) και ο Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος στοιχημάτων και 0% γκανιότα*.

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν τα πράγματα για τη Μάλαγα, η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και δώδεκα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Στο τελευταία από αυτά, ηττήθηκε στην έδρα της Λεγκανιές, με 2-0, δεχόμενη και τα δυο γκολ στο δεύτερο μέρος. Ήταν η έκτη διαδοχική της ήττα στη διοργάνωση. Παραμένει έτσι στην τελευταία θέση, με 13 βαθμούς, και όπως φαίνεται πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία. Δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της στο πρωτάθλημα.

Αντιθέτως, η Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να είναι αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας απολογισμό 21 νίκες και έξι ισοπαλίες, για την ώρα. Την περασμένη αγωνιστική, αντιμετώπισε εντός έδρας την Ατλέτικο Μαδρίτης, της οποίας και επικράτησε με 1-0, χάρη σε γκολ του Μέσι (26′). Παραμένει έτσι μόνη πρώτη, με 69 βαθμούς, απέχοντας οκτώ βαθμούς πλέον από την δεύτερη Ατλέτικο Μαδρίτης. Δέκα νίκες και τρεις ισοπαλίες ο εκτός έδρας απολογισμός της στο πρωτάθλημα. Ακολουθεί την Τετάρτη ο επαναληπτικός με την Τσέλσι, για την φάση των «16» στο Champions League.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

***Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Stoiximan.