stoiximan

Για την 22η αγωνιστική της Super League, η Λάρισα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (19:30) και ο Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος στοιχημάτων και 0% γκανιότα*.

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και έξι αγωνιστικές η Λάρισα, μετρώντας δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Την προηγούμενη εβδομάδα, φιλοξενήθηκε από τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, κόντρα στον οποίο γνώρισε την ήττα με 3-0. Τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι στο οποίο δεν κατάφερε να σκοράρει. Έτσι, βρίσκεται στην 12η θέση με 22 βαθμούς, έξι πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και μια ήττα ο εντός έδρας απολογισμός της στο πρωτάθλημα.

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τον Παναθηναϊκό, μετά από τρία παιχνίδια με απολογισμό μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Την περασμένη αγωνιστική, φιλοξενήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα, στην έδρα του οποίου ηττήθηκε με 2-1, μειώνοντας απλά με το αυτογκόλ του Γαρουφαλιά στο 69ο λεπτό. Βρίσκεται στην 12η θέση με 24 βαθμούς, όντας στο +2 από την σημερινή αντίπαλο του. Αγνοεί την εκτός έδρας νίκη φέτος, μετρώντας πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες μακριά από το σπίτι του.

Παράλληλα, για την 23η αγωνιστική της Bundesliga, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχεται τη Λειψία (21:45) και ο Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος στοιχημάτων και 0% γκανιότα*.

Επιστροφή στις νίκες για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, μετά τη βαριά ήττα στην έδρα της Άουγκσμπουργκ (3-0). Την περασμένη εβδομάδα, φιλοξένησε την Κολωνία, κόντρα στην οποία πήρε τη νίκη με 4-2, χάρη στα τέρματα των Ρέμπιτς (15′), Ρους (59′), Φαλέτε (65′) και Βολφ (67′). Βρίσκεται στην έκτη θέση με 36 βαθμούς, όντας στο -2 από την σημερινή αντίπαλο της. Τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της στο πρωτάθλημα.

Από δυο σερί νίκες προέρχεται η Λειψία, κόντρα σε Γκλάντμπαχ (0-1) και Άουγκσμπουργκ (2-0). Με την τελευταία, αναμετρήθηκε την περασμένη εβδομάδα, και πήρε τη νίκη χάρη στα τέρματα των Ουπαμεκάνο (17′) και Κεϊτά (70′). Έτσι, βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 38 βαθμούς, απέχοντας δυο βαθμούς από την δεύτερη θέση και τη Ντόρτμουντ. Τέσσερις νίκες, δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της στο πρωτάθλημα. Την Πέμπτη, επικράτησε με 1-3 στην έδρα της Νάπολι, για το Europa League.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.