stoiximan

Για την 21η αγωνιστική της Super League, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Ολυμπιακό (19:30) και ο Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος στοιχημάτων και 0% γκανιότα*.

Κύπελλο ήταν και… πάει για τον Ατρόμητο, που δεν πλησίασε καν στην ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ. Το 2-0 του πρώτου αγώνα και η διαφορά ποιότητας αποδείχτηκαν πολύ μεγάλα εμπόδια για τους Περιστεριώτες, οι οποίοι ηττήθηκαν και πάλι με 1-3, αυτή τη φορά. Σε ότι αφορά τη Super League, οι γηπεδούχοι έρχονται από το εκτός έδρας 1-1 με τη Λαμία, αποτέλεσμα που τους αδικεί. Ανέβηκε στους 38 πόντους ο Ατρόμητος, είναι πάντα στην 4η θέση, βρίσκεται πλέον στο -8 απ’ την κορυφή και στο -6 απ’ τη δεύτερη θέση. Εντός έδρας έχει χάσει μόνο απ’ τον Παναιτωλικό (0-1), μετράει ρεκόρ 4-4-1, δε δέχτηκε γκολ στα 6/9 ματς!

Την πιο «βαθιά» κρίση των τελευταίων ετών βιώνει ο Ολυμπιακός, που καλείται να βγάλει αντίδραση. Την Τετάρτη έκανε απαθή εμφάνιση, ήταν για ακόμη μια φορά «μπερδεμένος» στο επιθετικό κομμάτι, η ΑΕΚ ουσιαστικά έπαιξε καλά για 20 λεπτά και αυτό ήταν αρκετό για να της φέρει το 2-0, που ήταν εξαιρετικά δύσκολο να ανατραπεί απ’ αυτόν τον κακό Ολυμπιακό. Είχε προηγηθεί το εντός έδρας 1-2 από την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα. Στο -4 πλέον απ’ την κορυφή ο Ολυμπιακός, έχει εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα με Ατρόμητο (εκτός), Πανιώνιο (εντός), ΠΑΟΚ (εκτός) και Παναθηναϊκό (εντός) στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές, τώρα θα φανεί αν μπορεί να ακολουθήσει τη μάχη για τον  τίτλο.

Παράλληλα, για την 27η αγωνιστική της Premier League, η Σαουθάμπτον υποδέχεται την Λίβερπουλ (18:30) και ο Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος στοιχημάτων και 0% γκανιότα*.

Η Σαουθάμπτον πανηγύρισε σπουδαία εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Γουέστ Μπρομ με σκορ 3-2 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.Έτσι μετά από 26 αγωνιστικές μετρά 26 βαθμούς με 5 νίκες, 11 ισοπαλίες και 10 ήττες, με συντελεστή τερμάτων 28-38 και βρίσκεται στο +1 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ύστερα από ένα χορταστικό ντέρμπι που τα είχε όλα, η Λίβερπουλ έμεινε στο 2-2, υποδεχόμενη την Τότεναμ και έχοντας σοβαρά παράπονα από την διαιτησία. Έτσι μετά από 26 αγωνιστικές μετρά 51 βαθμούς με 14 νίκες, 9 ισοπαλίες και 3 ήττες, με συντελεστή τερμάτων 59-31 και βρίσκεται στην 4η θέση που βγάζει στο επόμενο Champions League και στο +1 από την Τσέλσι που την ακολουθεί. Επιπλέον, διατηρεί την 2η καλύτερη επίθεση στην κατηγορία.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.