stoiximan

Για την 20η αγωνιστική της Super League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ (19:30) και ο Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος στοιχημάτων και 0% γκανιότα*.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει κερδίσει ακόμη την «ένωση», σήμερα είναι απαραίτητο να τα καταφέρει, αφού πλέον βρίσκεται στη δεύτερη θέση και το -1 από τον ΠΑΟΚ. Έκανε μια μάλλον μέτρια εμφάνιση εκτός έδρας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (1-1), ωστόσο ακόμη κι έτσι θα μπορούσε να κερδίσει. Πήρε τέλος το σερί για τους πρωταθλητές, που έρχονταν από 9 σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Βελτιωμένος και αμυντικά ο Ολυμπιακός, δε δέχτηκε γκολ στα τελευταία 7/8 παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Ένα ακόμη «κρας τεστ» για την ΑΕΚ σήμερα, που θέλει να περάσει αλώβητη για δεύτερη φορά μέσα σε 10 ημέρες απ’ το «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Δε δυσκολεύτηκε καθόλου κόντρα στη Λαμία την περασμένη εβδομάδα, τυπική διαδικασία το ματς, σκόραρε δύο φορές με τους Χριστοδουλόπουλο και Λιβάγια για το τελικό 2-0. Στην τρίτη θέση πλέον η ΑΕΚ, έμεινε στο -2 απ’ τον ΠΑΟΚ και μείωσε στο -1 απ’ τον Ολυμπιακό, είναι πάντα στο +4 απ’ τον Ατρόμητο. Αήττητη η ΑΕΚ στα τελευταία 12 εκτός έδρας ματς σε όλες τις διοργανώσεις (6-6-0), φέτος έχει χάσει μόλις δύο φορές σε 17 εκτός έδρας ματς, από ΤΣΣΚΑ Μόσχας (1-0) και Αστέρα Τρίπολης (2-0).

Λίγο νωρίτερα, για την 26η αγωνιστική της Premier League, η Λίβερπουλ υποδέχεται την Τότεναμ (18:30) και ο Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος στοιχημάτων και 0% γκανιότα*.

Μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό στο κύπελλο, η Λίβερπουλ ξέσπασε στην Χάντερσφιλντ, κερδίζοντας εκτός έδρας και με σκορ 3-0. Έτσι μετά από 25 αγωνιστικές μετρά 50 βαθμούς με 14 νίκες, 8 ισοπαλίες και 3 ήττες, με συντελεστή τερμάτων 57-29 και βρίσκεται στην 3η θέση και ισόβαθμη με την Τσέλσι που αγωνίζεται αύριο. Επιπλέον, διατηρεί την 2η καλύτερη επίθεση στην κατηγορία.

Ένα απίθανο ξεκίνημα για την Τότεναμ, παίρνοντας προβάδισμα μόλις στο 11ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης, έβαλε τις βάσεις για τη νίκη με 2-0 κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έτσι μετά από 25 αγωνιστικές μετρά 48 βαθμούς με 14 νίκες, 6 ισοπαλίες και 5 ήττες, με συντελεστή τερμάτων 49-22 και βρίσκεται στο -2 από την τετράδα που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολουθεί μεσοβδόμαδα ο επαναληπτικός αγώνας με την Νιούπορτ Κάουντι για το κύπελλο Αγγλίας.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.