stoiximan

Για την φάση των «16» στο Κύπελλο Ελλάδος, ο Ατρόμητος υποδέχεται απόψε τον Αστέρα Τρίπολης (19:30) και ο Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος στοιχημάτων και 0% γκανιότα*. Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα, μετά και το 0-1 στο πρώτο παιχνίδι, στην Τρίπολη.

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται ο Ατρόμητος, ο οποίος προέρχεται από έξι διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι, αντιμετώπισε τον Απόλλων Σμύρνης, για το πρωτάθλημα, στην έδρας του οποίου κατάφερε να πάρει τη νίκη με 0-3. Έφτασε τους 33 βαθμούς και είναι στην τέταρτη θέση και στο -1 από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες ο εντός έδρας απολογισμός του σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας δεχθεί μόλις δυο τέρματα.

Δεν υπάρχει άλλη λύση για τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος είναι αναγκασμένος να παίξει για τη νίκη, αν φυσικά θέλει να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η ήττα από τον Ατρόμητο στο πρώτο παιχνίδι, είναι και η μοναδική του στα εννέα τελευταία ματς, όπου μετράει ακόμη έξι νίκες και δυο ισοπαλίες. Στο τελευταίο από αυτά, έφυγε με την «λευκή» ισοπαλία από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, που ήταν και το τρίτο σερί ματς που δεν σκόραρε. Τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός του σε όλες τις διοργανώσεις, όντας αήττητος στις τέσσερις τελευταίες εξόδους του (3-1-0).

Παράλληλα, για την 17η αγωνιστική της Euroleague, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο «ΟΑΚΑ» τη Μπαρτσελόνα (21:00) και ο Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος στοιχημάτων και 0% γκανιότα*.

Ο Παναθηναϊκός είναι μόνος τρίτος της βαθμολογίας της Euroleague με ρεκόρ 11-5 μετά την πολύ εύκολη νίκη επί της Εφές με 90-79. Παράλληλα, παρέμεινε πρώτος και αήττητος στη Stoiximan.gr Basket League μετά το εύκολο 92-57 επί του Κόροιβου. Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε την δεύτερη διαδοχική της νίκη, επικρατώντας της ΤΣΣΚΑ με 85-72 και διατηρεί ρεκόρ 6-10. Για την ισπανική λίγκα, νίκησε 82-89 την Μπέτις και είναι μόνη δεύτερη στην βαθμολογία.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.