stoiximan

Για την προημιτελική φάση στο Λιγκ Καπ της Γαλλίας, η Νις υποδέχεται απόψε τη Μονακό (22:00) και ο Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος στοιχημάτων και 0% γκανιότα*.

Εκτός κυπέλλου έμεινε η Νις, μετά και την ήττα που υπέστη το Σάββατο, στην έδρα της Τουλούζ με 1-0. Ένα γκολ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αυτό που έκρινε και την αναμέτρηση. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας, “τρέχοντας” ένα αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών (4-1-0). Εφτά νίκες, δυο ισοπαλίες και έξι ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, σε όλες τις διοργανώσεις.

Από την πλευρά της, η Μονακό είχε σαφώς πιο εύκολο έργο στο κύπελλο, επικρατώντας με 2-5 στην έδρα της Ιζέρ, με τον Καρίγιο να πετυχαίνει χατ τρικ (1′, 49′, 87′) και τους Γιόβετιτς (39′) και Φαμπιάνο (πεν. 39′) να σκοράρουν και αυτοί. Στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην δεύτερη θέση μαζί με τη Λυών, έχοντας αμφότερες από 41 βαθμούς, εννέα λιγότερους από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν. Έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, σε όλες τις διοργανώσεις.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.