stoiximan

Για την 16η αγωνιστική της Super League, ο Παναιτωλικός υποδέχεται την ΑΕΚ (19:30) και ο Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος στοιχημάτων και 0% γκανιότα*.

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τέσσερα παιχνίδια, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ο Παναιτωλικός. Στο τελευταίο από αυτά, υποδέχθηκε και πάλι την ΑΕΚ, για το κύπελλο γνωρίζοντας βαριά ήττα με 0-4. Στο πρωτάθλημα είναι στην 13η θέση με 15 βαθμούς, τέσσερις πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός του.

Αντιθέτως, η ΑΕΚ είναι αήττητη εδώ και 13 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας οκτώ νίκες και πέντε ισοπαλίες. Στο τελευταίο της, επικράτησε στο ίδιο γήπεδο του Παναιτωλικού με 0-4, για το κύπελλο, χάρη στα γκολ των Χριστοδουλόπουλου (πεν. 45′), Μπακασέτα (46′), Γκάλο (65′) και Γιακουμάκη (87′). Είναι στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, με 32 βαθμούς, έναν πίσω από τον Ολυμπιακό. Τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα ο εκτός έδρας απολογισμός της στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, για την 18η αγωνιστική της Primera Division, η Σεβίλλη υποδέχεται την Μπέτις, στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας, και ο Stoiximan προφέρει την αναμέτρηση με πλήθος στοιχημάτων και 0% γκανιότα*.

Μετά από τέσσερα παιχνίδια και με απολογισμό δυο ισοπαλίες και δυο ήττες, η Σεβίλλη επέστρεψε στις νίκες, μετά και το διπλό επί της Κάντιθ (0-2), για το κύπελλο. Είναι στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος, με 29 βαθμούς, ούσα και στο -2 από την πρώτη τετράδα και τη Ρεάλ Μαδρίτης, που έχει και ματς λιγότερο. Αήττητη εντός έδρας για το πρωτάθλημα, με έξι νίκες και δυο ισοπαλίες, μέχρι τώρα.

Αντιθέτως, η Μπέτις προέρχεται από την τέταρτη ήττα της στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, χάνοντας με 0-2 από την Μπιλμπάο, για το πρωτάθλημα. Πλέον, έχει μια νίκη στα εννέα τελευταία ματς που έχει δώσει (1-2-6). Είναι στην 11η θέση με 21 βαθμούς, όσους έχουν και οι Θέλτα, Μπιλμπάο και Λεγκανιές. Δυο νίκες, μια ισοπαλία και πέντε ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της στο πρωτάθλημα.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.