Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 29η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν.

Βιγιαρεάλ – Έιμπαρ (01/04, 14:00): Δεν τα κατάφερε η Βιγιαρεάλ στο τελευταίο παιχνίδι της πριν τη διακοπή, με το ατυχές 1-0 από τη Λας Πάλμας να βάζει τέλος σε ένα σερί τριών συνεχόμενων νικών σε επίπεδο πρωταθλήματος. Η Έιμπαρ συμπλήρωσε τετράδα μέτριων εμφανίσεων με το εντός έδρας ισόπαλο 1-1 απέναντι στην Εσπανιόλ, με το σερί σε αυτά τα τέσσερα ματς να είναι στο 0-3-1. Θα το πάρει το τρίποντο το “κίτρινο υποβρύχιο”.

Προγνωστικό: 1 (1.85 @ Stoiximan)

Οσασούνα – Μπιλμπάο (01/04, 17:15): Η Οσασούνα ετοιμάζει εδώ και κάποιες εβδομάδες τις… αποσκευές της για τη Σεγούντα Ντιβισιόν. Το -15 από τη γραμμή σωτηρίας εκμηδενίζει ουσιαστικά κάθε ελπίδα για come-back, ενώ η εκτός έδρας ήττα της από την Μπέτις πριν τη διακοπή (2-0) ήταν η έβδομη στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές. Η Μπιλμπάο προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 1-2 και σίγουρα αποτελεί το φαβορί για τη νίκη σήμερα. Επειδή, όμως, η ομάδα του Βαλβέρδε χάνει δυναμική μακριά από το “Σαν Μαμές”, προτιμούμε να επιλέξουμε το 1Χ, στην προσπάθεια που θα κάνει η Οσασούνα να βελτιώσει την κάκιστη εικόνα της.

Προγνωστικό: 1Χ (2.40 @ Stoiximan)

Σοσιεδάδ – Λεγκανές (01/04, 19:30): Τέλος σε ένα ζευγάρι αρνητικών εμφανίσεων, που συνδυάστηκαν με τις ήττες από Μπιλμπάο (0-2) και Αλαβές (1-0) πριν τη διακοπή, θέλει να βάλει σήμερα η Σοσιεδάδ. Οι Βάσκοι είναι γενικότερα πολύ δυνατοί μέσα στο “Ανοέτα”, ενώ η Λεγκανές έρχεται από μία πεντάδα αγώνων στους οποίους μέτρησε μόνο μία ήττα (2-2-1). Δε μας αρέσει αρκετά η απόδοση του Άσσου, όμως θεωρούμε ότι η Σοσιεδάδ θα την πάρει τη νίκη εύκολα ή δύσκολα.

Προγνωστικό: 1 (1.73 @ Stoiximan)

Μάλαγα – Ατλέτικο (01/04, 21:45): Μακριά από τις νίκες η Μάλαγα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, έχει συλλέξει μόλις ένα βαθμό σε αυτό το χρονικό διάστημα (από το ισόπαλο 0-0 στην έδρα της Λεγκανές πριν τη διακοπή). Ο Μίτσελ προσπαθεί ακόμα να επιφέρει το επιθυμητό “ηλεκτροσόκ”. Η Ατλέτικο επικράτησε με 3-1 της Σεβίλλης πριν τη διακοπή, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση κι έχει κρατήσει και ανέπαφη εστία στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις. Θα πάμε με το No Goal.

Προγνωστικό: No Goal (1.75 @ Stoiximan)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες