Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Με πέντε αναμετρήσεις ολοκληρώνεται την Κυριακή η 28η αγωνιστική της Α’ Ισπανίας.

Λεγκανές – Μάλαγα (13:00): “Εξάποντο” παραμονής το συγκεκριμένο ματς, η Λεγκανές στα δύο πιο πρόσφατα ματς στο γήπεδό της πανηγύρισε ισάριθμες νίκες με συνολικά τέρματα 5-0. Παράλληλα, βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τη Μάλαγα, η οποία προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες. Προβάδισμα στην έδρα.

Προγνωστικό: 1 (2.38 @ Stoiximan)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη (17:15): Η Ατλέτικο χωρίς να ανεβάσει στροφές,αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 εντός έδρας μεσοβδμαδα με τη Λεβερκούζεν και “κλείδωσε” την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Κάτι το οποίο δεν κατάφερε η Σεβίλλη, μετά την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τη Λέστερ. Με καλύτερη ψυχολογία και πιο ξεκούραστη η Ατλέτικο, μπορεί να πάρει τη νίκη που θα την φέρει πιο κοντά στην 3η θέση.

Προγνωστικό: 1 (1.65 @ Stoiximan)

Χιχόν – Γρανάδα (19:30): “Ο θάνατός σου η ζωή μου” στο Χιχόν, με την προτελευταία Σπόρτινγκ, να υποδέχεται την 3η από το τέλος Γρανάδα. Καμία από τις δύο δεν είναι άξια εμπιστοσύνης, θα επιλέξουμε το Over καθώς οι άμυνες αμφότερων είναι τραγικές.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.87 @ Stoiximan)

Λα Κορούνια – Θέλτα (19:30): Μία νίκη με την οποία θα… ξεμπερδέψει, ουσιαστικά, με την παραμονή της στην κατηγορία ψάχνει η Λα Κορούνια. Υποδέχεται τη Θέλτα η οποία έχει ρίξει όλο το βάρος στο Γιουρόπα Λιγκ και θεωρούμε ότι η “Ντέπορ” θα βρει τον τρόπο να πάρει του τρεις βαθμούς.

Προγνωστικό: 1 (2.15 @ Stoiximan)

Μπαρτσελόνα – Βαλένθια (21:45): “Πόνεσε” την Μπαρτσελόνα η ήττα με 2-1 από τη Λα Κορούνια που την έριξε από την κορυφή. Θα προσπαθήσει να ξεσπάσει σήμερα και περιμένουμε ένα ματς με αρκετά τέρματα, στο οποίο μπορεί να βοηθήσει και η Βαλένθια.

Προγνωστικό: Over 4.5 (2.25 @ Stoiximan)