Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται το Σάββατο η 28η αγωνιστική της Α’ Ισπανίας.

Έιμπαρ – Εσπανιόλ (14:00): Δύο ομάδες που βρίσκονται στο μέσο της βαθολογίας και σκοράρουν αρκετά εύκολα το τελευταίο διάστημα. Η Έιμπαρ λόγω έδρας ίσως έχει ένα μικρό προβάδισμα, ωστόσο το Goal / Goal φαντάζει πιο ασφαλής επιλογή.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.85 @ Stoiximan)

Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης (17:15): Από δύο σερί νίκες προέρχεται η Μπιλμπάο, η οποία έχει στρέψει αποκλειστικά την προσοχή της στο πρωτάθλημα. Η Ρεάλ επανήλθε στην κορυφή και θα τα δώσει όλα μέχρι το τέλος της σεζόν για να παραμείνει εκεί. Οι Βάσκοι είναι δυνατοί στην έδρα τους, η Ρεάλ σκοράρει παντού και πάντα.

Προγνωστικό: Goal / Goal & Over 2.5 (1.88 @ Stoiximan)

Αλαβές – Σοσιεδάδ (19:30): Σε καλή κατάσταση η Αλαβές με μία μόλις ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, η Σοσιεδάδ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Μπιλμπάο και πρέπει να αντιδράσει. Σκοράρουν με σχετική ευκολία οι δύο ομάδες, μπορούν να το κάνουν και σήμερα.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.95 @ Stoiximan)

Μπέτις – Οσασούνα (21:45): Ευκαιρία αποτελεί το συγκεκριμένο παιχνίδι για την Μπέτις ώστε να επανέλθει στις νίκες, από τις οποίες απέχει εδώ και τρεις αγωνιστικές (0-1-2). Η Οσασούνα παλεύει, αλλά θα πρέπει να “συμφιλιωθεί” με την ιδιεά του υποβιβασμού. Χαμηλά παίζεται ο Άσσος, θα τον πάρουμε από ημίχρονο για να ανεβει η απόδοση.

Προγνωστικό: 1/1 Η/Τ (2.17 @ Stoiximan)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες