Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Συνέχεια σήμερα στο πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν, τέσσερις συναντήσεις περιλαμβάνει το “μενού”.

Βιγιαρεάλ – Μάλαγα (12/02, 13:00): Θετικό κρίνεται για τη Βιγιαρεάλ το ισόπαλο 0-0, με το οποίο έφυγε από την έδρα της Σεβίλλης. Είχε προηγηθεί η εντός έδρας νίκη επί της Γρανάδας με 2-0. Η Μάλαγα, από την πλευρά της, βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση, έχοντας συλλέξει μόλις τρεις βαθμούς στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές (0-3-5). Μάλιστα, έχει συνδυάσει με ήττες τις 5/6 τελευταίες αγωνιστικές. Άσσος…

Προγνωστικό: 1 (1.73 @ Stoiximan)

Λεγκανές – Χιχόν (12/02, 17:15): Δύο ομάδες που βρίσκονται σε πολύ άσχημη αγωνιστική κατάσταση κοντράρονται σήμερα στο “Μπουτάρκε”. Χωρίς νίκη η Λεγκανές στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές (0-5-4), σερί 0-1-6 “τρέχει” η Χιχόν στις τελευταίες επτά αγωνιστικές. Η επιλογή μας είναι το No Goal, καθώς η Χιχόν έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ στις τρεις τελευταίες εξόδους της και η Λεγκανές έχει μείνει “άσφαιρη” στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: No Goal (1.67 @ Stoiximan)

Λας Πάλμας – Σεβίλλη (12/02, 19:30): Μπορεί η Λας Πάλμας να προέρχεται από το ατυχές 1-0 στην έδρα της Γρανάδας, όμως εντός έδρας είναι πολύ ισχυρή με σερί 6-5-0 στο φετινό πρωτάθλημα. Η Σεβίλλη προέρχεται από ζευγάρι αρνητικών αποτελεσμάτων, με το ατυχές 3-1 στην έδρα της Εσπανιόλ να δίνει τη σκυτάλη στο 0-0 κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Βέβαια, έχει ισχυροποιηθεί πάρα πολύ στα “εκτός”. Βλέπουμε… πανδαισία γκολ στο “Γκραν Κανάρια”.

Προγνωστικό: G/G & Over 2,5 (1.93 @ Stoiximan)

Ατλέτικο – Θέλτα (12/02, 21:45): Οι δύο… στενοχωρημένες των ημιτελικών του Κόπα ντελ Ρέι έρχονται σήμερα αντιμέτωπες στο “Βιθέντε Καλδερόν”. Η Ατλέτικο γνώρισε τελικά τον αποκλεισμό από την Μπαρτσελόνα (σ.σ. της ακυρώθηκε, βέβαια, κανονικό γκολ), η Θέλτα αποκλείστηκε από την Αλαβές με το ατυχές 1-0 της Τετάρτης στο “Μεντιθορόθα”. Σίγουρα αμφότερες θα διακατέχονται και από κούραση, οπότε πηγαίνουμε με το Under.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1.95 @ Stoiximan)