Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Συνεχίζεται σήμερα η 21η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν, με το “μενού” να περιλαμβάνει τέσσερα ματς. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα ψάξει… άτυπη εκδίκηση από τη Θέλτα για τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Σεβίλλη – Βιγιαρεάλ (05/02, 13:00): Λίγοι περίμεναν ότι η Σεβίλλη θα φύγει ηττημένη με σκορ 3-1 από την έδρα της Εσπανιόλ. Σε επίπεδο Πριμέρα, η ήττα αυτή ακολούθησε ένα σερί πέντε διαδοχικών νικών. Η Βιγιαρεάλ επικράτησε με 2-0 της Γρανάδας, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (1-2-1). Σίγουρα η Βιγιαρεάλ διαθέτει ένα αξιόμαχο σύνολο, όμως η Σεβίλλη είναι πολύ δυνατή, ιδίως μέσα στο “Πιθχουάν”.

Προγνωστικό: 1 (1.67 @ Stoiximan)

Χιχόν – Αλαβές (05/02, 17:15): Συνεχίζεται η “κατηφόρα” της Χιχόν, τουλάχιστον από άποψη αποτελεσμάτων. Το ατυχές 2-1 στο “Σαν Μαμές” κράτησε τη Σπόρτινγκ στους 13 βαθμούς, εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Η Αλαβές είναι χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος (0-3-1) και θα έχει σίγουρα το μυαλό της και στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου με τη Θέλτα. Η Χιχόν είναι αναγκασμένη να “κυνηγάει” το γκολ σε κάθε ματς, οπότε αυτόματα αφήνει και αμυντικά κενά. Αμφίσκορο…

Προγνωστικό: G/G (2.02 @ Stoiximan)

Σοσιεδάδ – Οσασούνα (05/02, 19:30): Εκ των προτέρων αποτελούσε το αουτσάιντερ η Σοσιεδάδ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης, οπότε δε δημιούργησε ιδιαίτερη έκπληξη το ατυχές 3-0. Η Οσασούνα έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τη Μάλαγα, είναι χωρίς νίκη στις τελευταίες 12 αγωνιστικές και μοιάζει ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον υποβιβασμό. Θα πάμε με το No Goal.

Προγνωστικό: NG (1.73 @ Stoiximan)

Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης (05/02, 21:45): Αφήνει προς το παρόν στην άκρη η Θέλτα τον προσεχή επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου με την Αλαβές και στρέφει το βλέμμα της στο σημερινό ματς, ερχόμενη στο πρωτάθλημα από το διπλό (0-2) επί της Λεγκανές. Η Ρεάλ, από την πλευρά της, διατηρείται στην κορυφή του πίνακα, προέρχεται από το 3-0 επί της Λεγκανές και ζητά έμμεση εκδίκηση για τον αποκλεισμό από τη σημερινή αντίπαλο στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Μας αρέσει το Under 3.5.

Προγνωστικό: Under 3.5 (1.67 @ Stoiximan)