Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Τέσσερις αναμετρήσεις διεξάγονται την Κυριακή (29/01) για την 20η αγωνιστική στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Πάμε να τις δούμε μέσα από το Bethome.gr.

Μπέτις – Μπαρτσελόνα (13:00): H Μπαρτσελόνα έχει σημειώσει εννέα τέρματα στα δύο τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, διατηρώντας, παράλληλα, ανέπαφη την εστία της, η Μπέτις είναι ανταγωνιστική στην έδρα της, αλλά δύσκολα θα καταφέρει να σταματήσει τους Καταλανούς. Το διπλό από ημίχρονο έχει κάποια αξία.

Προγνωστικό: 2/2 Η/Τ (1.70@ Stoiximan)

Εσπανιόλ – Σεβίλλη (17:15): Η Εσπανιόλ την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 3-1 εντός έδρας της Γρανάδα. Η Σεβίλλη, από την πλευρά της, τα δίνει όλα σε κάθε ματς, διατηρώντας το όνειρο της κατάκτησης του τίτλου ζωντανό. Στα 16/17 τελευταία ματς των Σεβιγιάνων επιβεβαιώθηκε το Over 2.5, μπορεί το ίδιο να συμβεί και σήμερα, με την Εσπανιόλ να έχει σκοράρει στα 13/15 πιο πρόσφατα ματς της.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.90 @ Stoiximan)

Μπιλμπάο – Χιχόν (19:30): Την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες έχει η Μπιλμπάο, η οποία υποδέχεται την προτελευταία της βαθμολογίας Σπόρτινγκ Χιχόν. Στοιχηματικά, θα πάρουμε τον άσσο σε συνδυασμό με το αμφίσκορο, μια και η Χιχόν παρά τη βαθμολογική της θέση, έχει σκοράρεοι στα 10/13 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: 1 & Goal / Goal (3.25 @ Stoiximan)

Ρεάλ Μαδρίτης – Σοσιεδάδ (21:45): Σε κρίση η Ρεάλ Μαδρίτης, αποκλείστηκε στο Κύπελλο από τη Θέλτα, ενώ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις έχει μία μόλις νίκη. Η Σοσιεδάδ είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, σκοράρει παντού και πάντα. Goal / Goal και Over και τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της “βασίλισσας”, η Σοσιεδάδ μπορεί να βοηθήσει για να συμβεί και σήμερα το ίδιο.

Προγνωστικό: Goal / Goal & Over 2.5 (1.85 @ Stoiximan)