Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Πέντε παιχνίδια διεξάγονται την Κυριακή για τη 19η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Οσασούνα – Σεβίλλη (13:00): Αδυνατεί να ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας η Οσασούνα. Η Σεβίλλη μετά τη νίκη της επί της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πλέον ισότιμη διεκδικήτρια του τίτλου. Δύσκολα θα “στραβοπατήσει” σήμερα. Μικρή η απόδοση του διπλού, θα το συνδυάσουμε με over, με την Οσασούνα να διαθέτει τη 2η χειρότερη άμυνα της λίγκας.

Προγνωστικό: 2 & Over 2.5 γκολ (2.22 @ Stoiximan)

Μπιλμπάο -Ατλέτικο Μ. (17:15): Σπουδαίο ματς στο “Σαν Μαμές”, εκεί όπου η Μπιλμπάο είναι πανίσχυρη.Η Ατλέτικο μπορεί να μη θυμίζει την πανίσχυρη ομάδα των προηγούμενων ετών, αλλά μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και να συνεχίσει το σερί της στο πρωτάθλημα. Οριακά αποδεκτό το διπλό του 2.05.

Προγνωστικό: 2 (2.05 @ Stoiximan)

Μπέτις – Χιχόν (19:30): Την ευκαιρία να αυξήσει την απόστασή της από τη ζώνη του υποβιβασμού έχει σήμερα η Μπέτις. Εντός έδρας “τρέχει” αήττητο σερί πέντε αγώνων σε επίπεδο πρωταθλήματος (4-1-0), η Χιχόν εκτός έδρας είναι τραγική, ο Άσσος αποτελεί επιλογή.

Προγνωστικό: 1 (1.73 @ Stoiximan)

Σοσιεδάδ – Θέλτα (19:30): Σε αγωνιστική άνοδο βρίσκεται η Θέλτα, προέρχεται από έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, με την τελευταία από αυτές να την πετυχαίνει την Τετάρτη (18/01) επί της Ρεάλ στο “Μπερναμπέου” για το Κύπελλο. Από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν η Σοσιεδάδ, ωστόσο η φορμαρισμένη Θέλτα σε αποδόσεις αουτσάιντερ δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.65 @ Stoiximan)

Έιμπαρ – Μπαρτσελόνα (21:45): Από την εκτός έδρας ήττα με 3-0 από την Ατλέτικο για το Κύπελλο προέρχεται η Έιμπαρ. Η Μπαρτσελόνα “έσπασε” την κατάρα του “Ανοέτα”, κέρδισε 1-0 τη Σοσιεδάδ για το Κύπελλο, για δεύτερο διαδοχικό ματς δε δέχθηκε γκολ, μετά τη νίκη επί της Λας Πάλμας. Μπορεί να κερδίσει και πάλι χωρίς να δεχθεί γκολ από την Έιμπαρ η οποία δεν έχει βρει δίχτυα στα ¾ πιο πρόσφατα ματς της.

Προγνωστικό: 2 & No Goal (2.30 @ Stoiximan)