Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Τέσσερις αναμετρήσεις διεξάγονται το Σάββατο (29/10) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Πάμε να τις δούμε μία – μία ξεχωριστά.

Χιχόν – Σεβίλλη (14:00): Δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τη Γρανάδα η Χιχόν (0-0) και παραμένει χωρίς νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές, μετρώντας πέντε ήττες. Η Σεβίλλη, από την πλευρά της, επιβλήθηκε και της Ατλέτικο την προηγούμενη εβδομάδα (1-0 εντός) και σήμερα μπορεί να φτάσει στο “τρίποντο”.

Προγνωστικό: 2 (1.93 @ Stoiximan)

Αλαβές – Ρεάλ Μαδρίτης (17:15): Η Αλαβές ηττήθηκε 3-0 εκτός έδρας από τη Σοσιεδάδ την προγούμενη αγωνιστική, συμπληρώνοντας τρία ματς χωρίς νίκη. Η Ρεάλ Μαδρίτης, από την πλευρά της, είναι καταιγιστική το τελευταίο διάστημα και σκοράρει κατά ριπάς. Λογική επιλογή το Over 3.5.

Προγνωστικό: Over 3.5 (2.10 @ Goalbet)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάλαγα (19:30): Εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τη Σεβίλλη γνώρισε την προηγούμενη εβδομάδα η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία, μάλιστα, είναι και η μοναδική που έχει υποστεί φέτος, μέχρ στιγμής. Η Μάλαγα βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, αλλά δύσκολα θα προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση στην ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε.

Προγνωστικό: Ατλέτικο -1 (1.70 @ Betshop)

Μπαρτσελόνα – Γρανάδα (21:45): Η Μπαρτσελόνα πέρασε δύσκολα από την έδρα της Βαλένθια την προηγούμενη αγωνιστική, επικρατώντας με 2-3, σήμερα θέλει να έχει ένα όσο το δυνατόν πιο εύκολο βράδυ απέναντι στη Γρανάδα, καθώς ακολουθεί το ματς στο Μάντσεστερ με τη Σίτι, για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Προγνωστικό: 1 & Over 1.5 1ο ημίχρονο (1.75 @ Magicbet)