Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Με πέντε αναμετρήσεις ολοκληρώνεται την Κυριακή η 9η αγωνιστική στην Α’ Ισπανίας. Ξεχωρίζουν τα παιχνίδια Σεβίλλη – Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Θέλτα – Λα Κορούνια (13:00): Η διακοπή δεν έκανε καλό στη Θέλτα, καθώς επέστρεψε με τη βαριά εκτός έδρας ήττα με 5-0 από τη Βιγιαρεάλ, ενώ μεσοβδόμδα αναδείχθηκε στο γήπεδό της ισόπαλη 2-2 με τον Άγιαξ για το Γιουροπα Λιγκ. Η Λα Κορούνια είχε δύσκολο έργο στο “Καμπ Νου” κόντρα στην Μπαρτσελόνα την προηγούμενη αγωνιστική και ηττήθηκε 4-0, ενώ είχε προηγηθεί η εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Χιχόν. Περιμένουμε αρκετά γκολ στη σημερινή αναμέτρηση.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.05 @ Stoiximan)

Σεβίλλη – Ατλέτικο Μαδρίτης (17:15): Πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ η Σεβίλλη μεσοβδόμαδα, επικράτησε 1-0 και πανηγύρισε την 4η διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Η Ατλέτικο Μαδρίτης πορεύεται αήττητη από την αρχή της σεζόν, ενώ στα παιχνίδια μακριά από το “Βιθέντε Καλδερόν” παίρνει ελάχιστα ρίσκα και δέχεται πολύ δύσκολα γκολ. “Κλειστό” αναμένεται το παιχνίδι, θα πάμε με το Under.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.75 @ Betshop)

Βιγιαρεάλ – Λας Πάλμας (19:30): Η Βιγιαρεάλ αν και βρέθηκε να χάνει 2-0 την Πέμπτη στην Άγκυρα, γύρισε το ματς και πήρε την ισοπαλία από την Οσμανλίσπορ, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική της Πριμέρα συνέτριψε με 5-0 τη Θέλτα. Η Λας Πάλμας προέρχεται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, οι δύο από αυτές με 2-2. Ομάδες που σκοράρουν σχετικά εύκολα αμφότερες, θα πάμε με το Over.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.85 @ Goalbet)

Μάλαγα – Λεγκανές (19:30): Αήττητη εδώ και δύο αγωνιστικές η Μάλαγα, την προηγούμενη εβδομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με την Αλαβές, ενώ προερχόταν από τη νίκη στο γήπεδό της επί της Μπιλμπάο με 2-1. Η Λεγκανές, από την πλευρά της, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική μακριά από το κοινό της και στις τέσσερις φετινές της “εξόδους” έχει τρία “τρίποντα”. Σε καλή κατάσταση βρίσκονται, τηρουμένων των αναλογιών, οι δύο ομάδες, μπορούν να πετύχουν από ένα τέρμα.

Προγνωστικό: Goal / Goal (2.20 @ Magicbet)

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπιλμπάο (21:45): Αγριεμένη επέστρεψε μετά τη διακοπή η Ρεάλ Μαδρίτης. Για το πρωτάθλημα κέρδισε 6-1 στην έδρα της Μπέτις, ενώ ακολούθησε το 5-1 επί της Λέγκια για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπιλμπάο την Πέμπτη ηττήθηκε 2-0 στο Βέλγιο από την Γκενκ, στην Πριμέρα, όμως, έχει πέντε νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια της. Στα πέντε πιο πρόσφατα, μάλιστα, επιβεβαιώθηκε το Goal / Goal σε συνδυασμό με το Over 2.5. Περιμένουμε πολλά γκολ απόψε στο “Μπερναμπέου”

Προγνωστικό: Over 3.5 (1.80 @ Interwetten)